Ne ampak moram neki napisat, da se lahko važim z novim smeškotom zraven imena. ![]()

Jabolčna torta
Ne ampak moram neki napisat, da se lahko važim z novim smeškotom zraven imena. ![]()
O jade, to bo še perje frčalo, ko Ognjič ugotovi, da uporabljate enakega smeškota.
ežoj
| itta je napisal/a: |
| Ko sem postavila vprašanje nisem hotela provocirati le gostilno sem iskala. Vsem hvala za mnenje in pomoč.Vsi drugačni, vsi enakopravni! :)LPitta |
Spoštovani so-forumaši, a je res tako težko spoštovati osnovno željo člana, ki rabi zgolj in samo odgovor na svoje vprašanje? A ni škoda, se mora vsaka druga tema sprevreči v tekmovanje med bolj ali manj koristnimi "nasveti" in "pridigami", ki z osnovnim vprašanjem sploh nimajo nobene povezave - še več - tema postane poligon za ocenjevanje osebe in njenega življenjskega sloga zgolj na podlagi vprašanja, ki ga je zastavila.
Dajmo včasih raje dvakrat prebrati vprašanje, nato pa še dvakrat premislit, kaj naj odgovorimo. Za dobro tega foruma in za naše osebno "ogledalo".
Odgovori so pisani. In ravno zato se mi zdi forum zanimiv. V času, odkar sem pridružena kulslo, se mi zdi, da sem pridobila ogromno izkušenj, posrednih in neposrednih, v kontaktiranju z ljudmi - znanimi in neznanimi. In izkušnje so vselej dobrodošle. Bi bili pa ti forumi grozotno dolgočasni, če bi bili odgovori v stilu dveh-treh besed, ki bi bile strogo upoštevano odgovor na vprašanje in nič drugega.
lp
cervusJa, elaphus, se strinjam, forum je zanimiv zaradi raznolikosti pisanih odgovorov. Pa vendar niso zmeraj zanimivi, koristni, duhoviti ...odgovori tisti, ki se pojavljajo v temah - mene žalosti, da se nekateri s sodbami v stilu "razvajen otrok ... v kakšnega človeka bo zrasel ... kolegi si bodo ddahnili, ko bosta mamici odšli ..." ne zavedajo, da so avtorico tele teme s tem, ko se povsem brez potrebe in brez povoda vtikajo v njeno zasebnost, po vsej verjetnosti užalili.
Oprostite za smetenje teme.
Meni je zanimivo in koristno tudi to, da spoznaš, da pač niso vsi ljudje prijazni, vljudni, pripravljeni vedno priskočiti na pomoč - v življenju doživiš potem manj razočaranj, ki bi te sicer, nepripravljenega, lahko fino lopnila po glavi....To pa je tudi nekaj...
Sicer pa - močno sem zašla s teme - se opravičujem!
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Moje štručke