Kakšna so vaša mnenja o cepljenju 11-letnih deklic proti okužbi z virusom hpv,ki lahko povzroči nastanek raka materničnega vratu?
Nekateri starši so pred veliko dilemo,otroka cepiti ali ne?lp
vijolca73
Kakšna so vaša mnenja o cepljenju 11-letnih deklic proti okužbi z virusom hpv,ki lahko povzroči nastanek raka materničnega vratu?
Nekateri starši so pred veliko dilemo,otroka cepiti ali ne?lp
vijolca73
Če sem čisto iskrena sploh ne vem kaj narediti. Moji tavelki sta ravno izpadle iz tega kroga, in odšteti za vsako po 400 € je zelo težko. Po dolgem času se strinjam z zadnjim stavkom naše drage Vandeline.
Človek sploh ne ve kaj se prav zaprav dogaja glede zdravstva in formacije. Iz rednih letnih pregledov in jemanja brisov so le to premaknili na tri leta. Deklicam pri 11 letih pa svetujejo cepljenje.
Nekaj pišem, kako bo pa realno šlo pa ne vem . Z možem se trudiva, da bi otrokov privzgojila neka norme, ki pa trenutno niso moderne. Puncam sva razložila , kako se te okužbe prenašajo, in da je potrebno spolno življenje vskladiti z zdrelostjo celega človeka, in da ni to nek in ampak zelo resna zadeva.
Cepivo naj bi delovalo nekje 5 let, in za to prvo dobo upam, da nama bo s pogovorom uspelo zamakniti čas, ko se bodo začele spuščati tudi na to področje.
Na hitro rečeno pa je to samo potuha puncam, da bodo lahko brez pomislekov spolno aktivne.
(moje mnenje)
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Orehova potica po receptu moje mame