Ali mi kdo lahko svetuje kako naj prezimim kano.Letos jo imam prvič in mi je zelo lepo cvetela.Verjetno jo zunaj ne smem pustiti.
žolca
Ali mi kdo lahko svetuje kako naj prezimim kano.Letos jo imam prvič in mi je zelo lepo cvetela.Verjetno jo zunaj ne smem pustiti.
žolca
Nuno jih moraš izkopati, preden bodo temeprature padle pod 0 st.C. Poreži jih nekako 10 ali 15 cm nad korenikami in jih shrani zavite v papir, kot pravi ajda66. Pa temperatura v prostoru, kjer bodo shranjene ne sme pasti preveč nizko. Preberi zgoraj navodila Milži. Čeprav po mpoje je temepartura med 8 in 10 tudi OK, samo preveč vlažno ne sme biti.
Če imaš klet, kjer hraniš krompir, bo čisto OK.
Hmmmm, milži, a imaš možnost, da lonce zakoplješ v zemljo? To bi bilo po moje najbolje. V kleti, če ne bo pretoplo, bodo tudi prezimile, listoi bodo seveda odpadli. Pa paziti bo treba, da se gruda prsti ne bo izsušila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Špargljeve blazinice