Na današnji dan
Iskrene čestitke in veselo praznovanje. ![]()
![]()
![]()
![]()
Iča
Moram reči, da je bilo tole dragičkino voščilo popolno presenečenje. Sploh, ker, razen začetka, nisem mogla prebrati skoraj ničesar. Mi je danes dopoldan povezava tako nagajala........ni za povedat.
Ampak, imam tudi prijazno prijateljico (drugače rada po karpatih hodi in ljubi dračje, da boste vedeli, o kom je beseda), ki mi je dragičkino voščilo prebrala po telefonu........
No, zdaj ga, z vsemi vašimi odmevi, berem tudi sama.
In sporočam dragički: zdaj veš, kaj boš čez nekaj mesecev počela......postala boš pisateljica. Kratkih zgodbic.....aneda?
Vsem hvala za voščila.
Pa čeprav se mi je štorklja kar malo smilila, je res mrzlo bilo tiste dni, na današnji dan takrat je bilo lepo in še toplo, 29. pa je bilo Pohorje, ki se je videlo iz porodnišnice, čisto belo, zasneženo....in ![]()
tudi ni bilo več.
No, morda je bila pa črna štorklja, res ne vem, a te tudi nosijo otroke? Najbrž me je res in mi v posteljo položila še to, da sem postala naravoslovka.
Od tukaj je, lepotica. Saj sta si podobni, a ne? ![]()
rimljanka - zasebno mnenje
Jaz se kar pod štorkljo podpišem ...
... nnee, pravzaprav ...
... Dragički malo zatežim ...
... eeeemmmm ...
... ne, tud ne bo dobro ...
... hm ...
... aja, saj res:
RIMLJANKI VSE NAJBOLJŠE ZAŽELIM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vse najbolljše tudi z moje strani
![]()
![]()
![]()
![]()
Vse najboljše! ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Goveja juha z valjanimi rezanci

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso