Lisa, poročaj, kako bo šlo.

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Lisa, poročaj, kako bo šlo.
Ker se bom tudi jaz lotila peke,sem nakupila potrebne sestavine.Imam pa en problem ,zato se obračam na vas in vas prosim za nasvet.Rada bi delala preliv iz bele čokolade ,sem jo kupila ,pa me zanima če se dela enako kot temnega z dodatkom margarine ,mleka .....najlepša hvala za odgovor.
lp
marjeta10| marjeta10 je napisal/a: |
Ker se bom tudi jaz lotila peke,sem nakupila potrebne sestavine.Imam pa en problem ,zato se obračam na vas in vas prosim za nasvet.Rada bi delala preliv iz bele čokolade ,sem jo kupila ,pa me zanima če se dela enako kot temnega z dodatkom margarine ,mleka .....najlepša hvala za odgovor. lp marjeta10 |
Lisa, nebeške poljubčke jaz vedno delam z vrečko za okraševanje, z zvezdastim nastavkom, da pridejo čim manjši piškotki. Testomat sem uporabila enkrat in nikoli več, z vrečko pa gre igraje. Mamamia
mamamiaOjla, jaz sem jih delala pred dobrim tednom ali dvemi in mi ni šlo ravno zlahka. Ampak potem sem bila brihtna buča
in sem tisto vrečko, napolnjeno s testom, za par sekund držala v ogreti pečici - peklo me ni, testo se je pa potem dejansko igraje stiskalo in poljubčki so res nebeški - bili.
Prav gotovo jih bom za praznike še enkrat delala in mogoče še kakšne druge kekse (mikajo me tiste Vendelinine zadeve s prve strani) in pa seveda eno potico, ker moj predragi si preprosto ne more zamisliti praznikov brez potice.
rrrDokler jih ti sama ne poješ ... Ma zdržijo tri tedne, brez nadaljnjega. Meni se kak piškot valja po škatli še konec januarja, pa sem jih tudi že pojedla in še kar migam in migam.
Tele nebeške smo ekipa letos že pekle, pa bo treba še eno rundo, se mi zdi.
Mamamia
T
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Rižota brez filtra