Infrardeče ogrevanje

Vlado, verjetno so mišljeni mikroni in ne milimetri? Vsekakor hvala!

Kot sem že omenil ni bilo nikoli potrebe, da bi moral to področje naštudirat. Torej je moje vedenje bolj na splošnem nivoju. Neka enostavna logika, da če sonce greje notri, je realna verjetnost, da tudi tak grelec greje ven - vsaj z delom spektra. 

Sergej
Ja res je, pri copy-paste iz PDF dokumenta, se je μ pretvoril v m in posledično se je IR valovanje pretvorilo v radijsko lp

liya,

dobrodošel na kulinariko, vesel sem, da tvoj prvi post sploh ne diši po reklami.

Glede kitajcev, saj veš, poševne oke, pa verjetno tudi fizikalne zakone imajo drugače, sploh jim ni za verjet.

ežoj

Oglas je bil odstranjen zaradi očitne reklame.

Helou!

Odločam se glede IR-ogrevanja (samo kopalnica in spalnica; ostalo bo s klimo). Sprašaujem tiste, ki ste imeli pred 3 leti namen vgraditi to ogrevanje. Kakšne so vaše izkušnje? Je res tako poceni alternativaa? Oziroma kako ste zadovoljni?

Eilinel

Ežoj popolnoma stojim za tabo in se strinjam z vsako besedo napisanega. Sem čisto enakega mišljenja in si mi v pomoč, ker si moj tudi ne da dopovedati..., ampak na polno verjame napisani reklami in tem svetovalcem, ki "blefirajo" na polno. Pa kar zoprni so in klicarijo...da bi se odločili za nakup... Skratka nima veze, hvala tebi za tvoj komentar. Čestititam!!! HVALA in Lp.

jaša

Pozdravljeni

Da ne odpiram nove teme, bom kar tole malo obudila.

Ker se odločamo za neko obliko dogrevanja v hiši, sva gledala te ir panele.

Vse tiste, ki jih uporablajte. Mi lahko prosim povete kakšne so prednosti in slabosti. Kako oziroma koliko toplote to sploh oddaja? Ste z njimi zadovolnji?

Me pa zanima še to, če ga je kdo pred nakupom tudi preizkusil. Na eni spletni strani sva našla, da si ga lahko izposodiš  ter ga preizkusiš.

Hvala za vaše odgovore

kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti