Karamelna omaka
Babette sem "buljila" do treh zjutraj (zamujali so z začetkom). Zelo lep film, se me je dotaknil.
Saj zato pa danes v službi nič od mene, čakajoča na malico...
| katka lopatka je napisal/a: |
Babette sem "buljila" do treh zjutraj (zamujali so z začetkom). Zelo lep film, se me je dotaknil. Saj zato pa danes v službi nič od mene, čakajoča na malico... |
Hvala enako, gledal tretjič. Pri tisti oddajo o koloseumu, zaspal in se zbudil okrog polnoči, počakal film........
ežojAja ežoj, potem si ti tudi gledal Berlinski Alexanderplatz? Jaz sem likala zraven, pa skor zažgala majico haha...tudi zanimivo. Malo drugačna noč.
Pri babetini gostiji so postregli bline demidof. Našel recept, lahko ga res poskusimo pri dnevu odprtih vrat pri ežoju.
ežojČaki ežoj, kdaj pa je tale vrat odprtih vrat? Da ne bi slučajno zamudila, ko boš delal fudge (al kako se reče tisti specialiteti, ki jo obožuje ena Vanja iz ZDA
).
| jade je napisal/a: |
Čaki ežoj, kdaj pa je tale vrat odprtih vrat? Da ne bi slučajno zamudila, ko boš delal fudge (al kako se reče tisti specialiteti, ki jo obožuje ena Vanja iz ZDA |
Ne mi o Fudge-u.
![]()
![]()
![]()
![]()
| jade je napisal/a: |
Čaki ežoj, kdaj pa je tale vrat odprtih vrat? Da ne bi slučajno zamudila, ko boš delal fudge (al kako se reče tisti specialiteti, ki jo obožuje ena Vanja iz ZDA |
Ma jade, zmeraj je " dan odprtih vrat ", le nobeden ne pride. Na tisti fudge sem pa čist pozabil, moram res poskusit.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Mandljeva juha ajoblanco