Špageti s kozicami in omako Basilico
Evo, danes sem bil v metropoli in mal pogledam po knjigarni V. Novak v City parku. Dvignem pogled in zagledam šefa ( Luko ) in šefico ( Valentino ) in kamere kako jih snemajo. Zdi se mi, da so snemali del neke oddaje, on je nosil tisti " ceger " za trg. On je videti enako zanikrno ( kosmato ) kot na TV ona pa enako sladka kot na TV. A so mene kje ujeli v kamero ne vem, ko bo oddaja bom gledal, morda še pridem na TV.
ežojJa, helang, če bo tam več luštnih mladeničev, kako me boš prepoznala?
ežojNo, pa če sem že v knjigarni, pri omenjeni založbi se dobi lepa knjiga o ribah ( osnovna ribja kuharija ). Če ste na začetku kulinarične kariere in nimate podobne knjige: priporočam. Od začetka so razloženi vsi postopki priprave rib ( in ostalih dobrot iz vode ), v drugem delu knjige so pa recepti ( 25 € po starem zapisu, po kapitalističnem pa 24,9 € ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Masleni brizgani piškoti