Majhne radosti

Naj ti kar rita raste  

Pozdravček!

ti hudobnica Ognjič
[citat=--dragička--]

Ohhh..., [sreca][sreca][sreca] kakšna srečaaa! Odtrgal mi se ogromen kamen s srca. Danes sem tako srečna.

Res je to, ko se ena vrata za teboj zaprejo..., vedi, da se bodo druga odprla.

[objem] [objem] [objem] [objem] [objem]

Pozdravček!

[/citat Dragička, kako si lepo napisala. Tle z vrati bi si mogla tudi jaz v glavo ubiti. Jaz sem tudi vesela. Po 4 mesecih prvi razgovor za službo. syu

Syu, pri nas pa razgovor obrodil uspešno 

Pozdravček!

Dragička, vesela sem zate. Zdaj pa zame drži pesti. syu

dragička je napisal/a:

Syu, pri nas pa razgovor obrodil uspešno 

Pozdravček!

A si imela ob razgovoru kakšno pošteno palco v rokah?

Vanja
Danes sem pila kavo s sosedo na sončku. Sva se greli, kot dva martinčka. Mala radost, ki mi je polepšala dan. syu
Pred davnimi leti mi je ena uciteljica napisala v spominsko knjigo, knjige ze zdavnaj nimam vec, toda neki zapisi so mi se vedno v spominu. Mnogim pokazi svoje veselje Vsem radovednim svoje mislenje Vsem plemenitim svoje trplenje A le izbranim svoje srce Jaz mislim da ljudje izberejo tisto kar delijo pod to moderno "lipo" ki se imenuje splet. Amelia
Moja majhna radost danes je bil pohod s kolegico na Menino in debata za dušo, ki je ful pasala. Rincewind
Ena kulinarična Danes zvečer smo gledali Damjanovo kuhinjo. Ko sta z Romihom dokončala, je sine, star tri leta, rekel: "Mami, sem lačen." Ga vprašam, je bil itak čas večerje: "Kaj boš pa jedel?" On odgovri: "Tega piščanca bi, tko ko je na televiziji" Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti