Zanima me katera gostila poznate(razen guar moke in raznih škrobov), ki bi bila lahko uporabljena za zgostitev hrane in kje se jih da dobiti.
hvala
masters
Zanima me katera gostila poznate(razen guar moke in raznih škrobov), ki bi bila lahko uporabljena za zgostitev hrane in kje se jih da dobiti.
hvala
masters
Predvsem domača, brez kemije, kot je čebula, paprika, bučke, krompir, korenček....
KyaraZa zelenjavne in krem juhe uporabljam "instant" krompir.
kobra 1Velvetin omake so zgoščene samo z maslom. Seveda se je po pravilu: Klein aber fein!
Masters, če dodaš recomo dovolj borovnic ali pa banano, boš dobila prav v redu in gost shake ali mlečni napitek.
Kaj pa imaš sploh v mislih??
Pa mislim, da nisem samo jaz zmedena. Slikica je za deklico, pišeš pa kot fantek. Menda to tudi ni nekaj novega v slovenščini, pa sem jaz vse skupaj zgrešila, ker nisem ravno "pri loncu"??? ![]()
![]()
Ali se pa heca z nami....konec koncev, napitki pač, zakaj jih gostiti, saj jih ne bomo z vilicami jedli....
| rimljanka je napisal/a: |
Ali se pa heca z nami....konec koncev, napitki pač, zakaj jih gostiti, saj jih ne bomo z vilicami jedli.... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Domači prijatelj z orehi in čokolado