Goveji golaž iz pečice
zzak, kot je rekel sarabande, poskusi, vendar pošteno, objektivno ( naj kdo drugi pripravi jed, ti pa oceni ).
Strinjam pa se, da je težko postavit mejo: kar je za nekoga čista logika ( recimo bočnik za golaž ), za drugega je to afnanje. Osebno poznam nekoga, ki golaž dela z mesom od buta, pa še to vse očisti žilic in morebitne maščobe. Meni osebno so kakšne kite ( seveda fajn mehke ) v golažu prav imenitne.
Pa, recimo, glede svinjine: če nimam obiska, samo za mene, je najbolj imenitna svinjina od rebr. Meni je po okusu izvrstna ( nemastno meso je za mene pusto, pa naj govori kdo kaj hoče ), uporabna prav za vse, dušenje, pečenje, kuhanje v obarah..............
Seveda, o okusih pa ne bomo razpravljali
ežoj
Hedonist, čist prav imaš. Jaz sem sicer pisal na splošno, mislil sem in vina in konjak.
Drugač, ( se nič ne hecam ) poznam žensko, ki ima zelo tečnega moža ( ki je le pameten, kuha pa ne ), na njegovo vprašanje, a si dala kumino ( vino, ............. ), je zmeraj odgovor: seveda, brez kumine ( vina......... ) je čisto neužitno, pa če je dala ali pa ne, in on zmeraj dobro je.
ežoj| gartner3 je napisal/a: |
| ............................................................ ................................................................................... ................................................................................... Zvečer, ko bom imel malo več časa vam bom natančno opisal trenutni moj recept za omenjeno jed.Pozdrav vsem sogovornikom in do jutri zjutraj LP, Gartigartner3 |
Saj se ni treba nič matrat, na tretji strani sem že povzel recept, sam ga sprintaj
.
Kolk je pa tole fajn brat, so se konćčno naši moški malo razgreli v debati......drugačle tako "šparajo" z besedami (ežoj je častna izjema)............ Le dajte še, prav uživam v branju.
Aja, golaž delam pa po svoje..................se razume.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Mandljevi piškoti