Obstaja v naslovu omenjeni predmet poželenja? Ima zelo dolgopecljate kozarce, ki se radi zvračajo v pomivalcu. In marsikateri potem tudi poči. Zamislila sem si, da bi imela neko stojalo za fiksiranje.
mimika
Obstaja v naslovu omenjeni predmet poželenja? Ima zelo dolgopecljate kozarce, ki se radi zvračajo v pomivalcu. In marsikateri potem tudi poči. Zamislila sem si, da bi imela neko stojalo za fiksiranje.
mimika
Verjamem, da kozarce na pecelj ne uporabljaš čisto vsak dan, zato menim, da je najbolj pametna rešitev pranje kozarcev na roko.
Pozdravček!
Ali pa si, če imaš velikokrat take kozarce v uporabi, nabaviš gostinski pomivalni stroj. Oni pač imajo take, da še tako veliko kozarci gredo vanje.
Sicer bi pa kaj o takih stojalih morali vedeti (če sploh obstajajo) v trgovinah z belo tehniko in v trgovinah, kjer prodajajo gostinsko opremo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Hoppy brioš