Tako malo hodim po trgovinah zato prosim za nasvet, kam naj grem kupiti bakreno džezvo (v Ljubljani). Hvala za pomoč.
Lili
lili A.
Tako malo hodim po trgovinah zato prosim za nasvet, kam naj grem kupiti bakreno džezvo (v Ljubljani). Hvala za pomoč.
Lili
lili A.
2. sep 2009 20:26
Včasih so jih imeli v trgovinah Dom. A sploh še obstajajo, recimo tista pri glavni tržnici?
2. sep 2009 20:38
Midva sva jo pred leti kupila na bazarju Sila (stojnica Bosne) - vsako leto konec novembra na Gospodarcu, drugače pa morda pogledaš še v Cafetino v stari Lj.
2. sep 2009 21:13
Ena trgovina Dom je v cityparku-lj. Ampak kokr sama tja zahajam sm opazla samo WMF, Vileroy&boch, Thomas ..... in podobne znamke višjega cenovnega razreda.
Ob nedeljah pa je ob ljubljanici "bolšji" sejem in sem jih zanč vidla ene par, da jih prodajajo, pa mi niso delovale stare ...
lp
Pitončica
2. sep 2009 21:21
Naka, lili A. , DOM , ki je deloval v sklopu Magistrat Internationial ni več aktiven v tej obliki. Nasvet bi bil: pojdi lepo v Sarajevo, tam jih imaš na Baščaršiji kolikor hočeš po najrazličnejših cenah. Imela boš nepozaben izlet, najedla se boš burekov in čevapčičev , kupila boš džezvo, pa fildžane, pa pladenj, pa še cel kup sila lepih , koristnih (in malo manj koristnih) stvari, takih za dušo. LP hedonist
2. sep 2009 22:50
Na bolšjaku ob ljubljanici je prijateljica dobila lepo džezvico za 2 kavi (manjše šalčke) za 5 evr :))) mala zelena
2. sep 2009 23:04
Imajo jo v kavarni Excelsior v staari Ljubljani, le par korakov naprej od čajne hiše na isti strani. Sem jo dopoldan videla. lp Vesna
4. sep 2009 21:45
Hvala vsem za nasvete, kar nekaj lokacij ste mi svetovali. Hedonist, z veseljem bi se odpravila v Sarajevo, pa ne gre
4. sep 2009 22:17
Imam eno vprašanje, dobila sem bakreno džezvo v dar, ampak se v notranjosti baker lušči, ko jo perem. A, jo naj vržem stran ali je to normalno? Hvala, upam da ne smetim teme. lp, pinka
5. sep 2009 18:26
A je kava kaj boljša iz bakrene džezve? petardica
5. sep 2009 20:21
Baker se po moje ne more luščiti. Kakšne barve je notranjost džezve? Srebrna?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polnjene paprike
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni