| petardica je napisal/a: | ||
|

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
| petardica je napisal/a: | ||
|
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Stara sem bila kakih pet let, ko sem slišala pogovor moje babice in njene sestre. Ki sta diskutirali o moških in ugotovili, da: - mora imeti urejene roke (ker, tisti, ki nima urejenih rok, tudi ostalih delov telesa nima urejenih) - mora imeti urejene zobe. Ker, če tega nima, je "nemaren dec" in nemaren dec naredi ženski vedno eno samo veliko nesrečo. K temu dodajam še modrost moje mame, po kateri ima moški, ki nosi pošvedrane čevlje in zmečkane srajce tudi pošvedran in zmečkan karakter. Vendelina jr. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| K temu dodajam še modrost moje mame, po kateri ima moški, ki nosi pošvedrane čevlje in zmečkane srajce tudi pošvedran in zmečkan karakter.Vendelina jr. |
No, na tole tvojo izjavo bi ti pa našla ne vem koliko fantkov, ki so v svojih pošvedranih čevljih in zmečkanih srajcah čisto šarmantni. Več bi ti povedala samo zasebno ![]()
Poznam tudi par takih zrihtanih v najdražjih oblačilih, ki si mislijo, da so šarmantni, pa me prime, da bi zagrabila "barf bag" v istem trenutku, ko ugotovim, da jim na podstrešju fali nekaj sivih celic.
Šarmantnost je pri meni bolj povezana s samozavestjo, humanitarnostjo (humanity & humility) in inteligenco. Pa takrat, ko vidim tudi najbolj moškastega dedca, kako se razneži ko crklja kakšnega psička.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Palačinkina torta z malinami