Kruhove kroglice
Prav žalostna in razočarana sem, da lahko podležete našim oz. njihovim veleumnim političnim veljakom.
Kaj nam ni v nauk nedavna zgodovina? Kdo je bil kriv za vojne? Nihče drug, kot POLITIKI, navadni smrtniki so jim pa tako slepo sledili in verjeli, še vedeli niso zakaj. Roke so si umazali s krvjo.
Jaz še nikdar nisem doživela nič slabega (kvečjem 20 metrov stran od mojega stanovanja v sred Ljubljane), kvečjemu smo zvečer ob ribi in vinčku "okurcali" in naše in njihove "velemočnike".
NE!!! Ni ga boga, da bi mu nasedla, da mi reče: on je tak, oni drugi pa tak.
"Jok, brate, odpade".
Predlagam moderatorju, da to temo zaklene, ker verjamem da se še mnogim obrača želodec pri branju tega posta.
Pozdravček!
| japaja je napisal/a: |
| Preden se tema zaklene? Med tistim, kar hočemo verjeti in med tistim, kar je lahko tudi res, je včasih pa vendarle malce razlike, a ne? Slovenija je varna država, Ljubljana je oh in ah varno in simpatično mesto, "pa saj to ne more biti res!".. Okostnjaki padajo iz omar, tukaj na tem forumu berem, da so Frino napadli na lastnem dvorišču, Dragička pravi, da ji je nevarno 20m od lastnega dvorišča..un vosu je z bombami hotel v Slovenijo, mati zadavila otroka, eden enga ustrelil, ropi po bencinskih pumpah.. ma se mi niti ne ljubi sploh zarmišljati, kaj vse še..? In tudi to ni res, kajne? In res ne mislim negative tukajle zganjat, malo zdrave in ne preveč same vase zagledane superiornosti pa vseeno ne bi škodilo? In ravno tako je na Hrvaškem in BiH in Rusiji in Siciliji in ZDA in Kubi... Povsod je vse in govoriti, da ni, je neodgovorno. japaja |
Torej, meni se zdi, da je harmonika odprla to temo z namenom, da izve, ali je res 99% možnosti, da jih bodo na Hrvaškem šikanirali zato, ker so Slovenci. Mislim, da te možnosti ni. Se pa lahko zgodi tudi kaj neprijetnega. Ampak to se lahko zgodi povsod, tudi doma.
lp
P.s. tole naj bi bil nekak povzetek vsega napisanega
cervus ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Moje štručke