Potrebujem deguja s kletko lahko je par samica-samica, samec-samec

Zanima me, če kdo podarja deguje s kletko.Lahko je par al ne par.

Vsake informacije in odgovora bom hvaležna!

lp

vanesa34

E pa požrite se: nič ne bom vprašal kaj je to degu ( delal se bom da vem, čeprav mi se mal šajna, to je tisto kot krokodil le mal večje ).

ežoj

Ežoj, nisi edini... 

Ja se prav tako ne upam vprašat kaj je to "DEGU"; saj vem, da bi hitro opalili - pa zakaj je Googl"  ; kako ne veš, ena domača živalca  

Pozdravček!

sem vtipkala v Googl in mi je vrglo ven enega tipčka na Facebooku. Kaj tudi oni potrebujejo kletke?

Pozdravček!

Sem tut jst odguglala in mi je ven prišel en simpatičen mišek. Kao. Skratka, deguji so de best, ni čudn da jih noben ne podarja japaja
Skratka za vse tiste,da ne boste preveč googlali degu ali čislka vevirca je precej simpatična vrsta glodalcev,ki so zadnje čase zelo priljubljeni hišni ljubljenčki Roncolino

Eto zdaj pa vemo: to je čislka vrvica

ežoj
Poglej na www. podarimo. si.. Pred dnevi so jih podarjali, nevem pa ali jih imajo še. Ežoj sweets
Nimamo deguja, bi pa prodali leguana, zraven damo 2 terarija. galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti