Krvomočnica

yoy  

član od: 7.1.2008

sporočila: 58

tema odprta - 10. jul 2009 13:28 | ogledi: 9.929 | odgovori: 35

BOK

Zanima me če je katera pila čaj krvomočnica,kajti baje pomaga pri zanositvi.

Z možem sva se odločila še za enega člana pa nama nikakor ne rata.

LP YOY

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jul 2009 13:33

Yoy, tale forum te zelo podpira pri tem projektu, ampak, daj, naredi ga malo bolj zasebnega, prav? Ni treba, da smo na tekočem s čisto vsako fazo projekta in z vsemi inputi. Vendelina jr.

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

10. jul 2009 13:38

Čakaj malo, prejšnji teden si začela gruntat o tem, zdaj bi pa že rezultate imela....Počasi se v raj gre, veš! Ognjič

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. jul 2009 13:44

Nobena resna, zanesljiva spletna stran ne piše o tem čaju. Smrdlička ima meni tako ime, krvomočnica pa tudi , da jaz ne bi..... ta vrsta krvomočnice - (Geranium robertianum) - ima kar obe...............

Drugače se pa menda dela otroke ob pravem času: po ovulaciji, pa.........tiste nekaj ur, pravzaprav na mesec je treba ujeti.......................saj menda veš.

Čudežni čaji - ne zveni to nekam znano?

Ognjič  

10. jul 2009 14:28

Sej, enkrat je nekje tudi pisalo, da je za te reči pomembna tudi dolžina oneta...pa ura, ko se one združi z ono... Če bi kaj o tem povedala, bi morda kakšen nasvet več dobila... Ognjič

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

10. jul 2009 14:37

Ognjič, ne delaj se norca, ker morda pa se kdo res matra in trudi, da bi pridobil naraščaj, kako bi bilo tebi? Daj, bodi malo tolerantna, no... In na vprašanje tudi nisi odgovorila, tako da... : ) Vse ostalo čvekanje je balast, s temle mojim postom... lidka [sonce]

Ognjič  

10. jul 2009 14:43

lidka, nedvomno se jih veliko trudi in tudi jih je ogromno brez uspeha. Ampak vse to ne sodi na kuharski portal, madonca! In že vsaka druga tema je takšna, da se razlagajo čisto intimne zadeve, ki se tičejo tistih dveh doma, pa dohtarjev... In mene to moti. Kot je že drejcek nekje napisal, bom tudi jaz, da si kot plačnik plus paketa jemljem pravico povedat takšne reči, če že sami avtorji zapisov nimajo toliko pameti, da bi premislili, kje se lahko kaj pove in napiše. Ker zame takšne teme lahko tudi pomenijo, da se kdo dela norca, saj ni za verjet, kakšna vse vprašanja se zapišejo... Vsekakor pa je zame balast nekaj povsem drugega, kot je zate... Ognjič

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

10. jul 2009 14:43

yoy, svetujem ti, da greš do svoje ginekologinje na pregled in posvet, morda te napoti naprej na kake preiskave (HSG za pregled prehodnosti), napiše klomifen in vsakodnevna telovadba v pravem času pa bo;-) Z zelišči se v tem primeru ne bi hecala. Srečno in čimprejšnji II

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jul 2009 14:55

Ja, to je tema za par in njuna zdravnika, ne pa za širšo javnost. Rimljanka, daj, prosim, uporabi ključek, ker danes je en tak dan z veliko frekvenco izvenserijskih vprašanj..... Vendelina jr.

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

11. jul 2009 15:46

Tako bom rekla,da me vprašanje sploh ne moti in zakaj ne bi vprašala,če sama želi in zaupa tej stani.Včasih pač misliš,da so tukaj ljudje,ki ti bodo rade volje povedali svoje izkušnje.Seveda pa ni potrebno potem nadaljevati na forumu saj imamo zasebno pošto.Pač ,če lahko kdo pomaga pa ni to javno za razpravljat lepo na zasebno pošto in je stvar rešena.Koliko in kaj pa odkrijemo o sebi pa je stvar vsakega posameznika. lp dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti