| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| Ker so sodni procesi v Ameriki javna zadeva (razen za mladoletnike), so novinarji izvotkali dejstvo, da je fantek iz prvega sodnega procesa več kot natančno opisal "privatni" del MJ-ja. Mogoče po naklučju?< [pika] Vanja |

| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| Ker so sodni procesi v Ameriki javna zadeva (razen za mladoletnike), so novinarji izvotkali dejstvo, da je fantek iz prvega sodnega procesa več kot natančno opisal "privatni" del MJ-ja. Mogoče po naklučju?< [pika] Vanja |
| Issi je napisal/a: |
| Kakšen starš pa si, če nekdo naredi nekaj tako groznega tvojemu otroku, pa na koncu utihneš in ne zahtevaš več pravice, ko ti napolnijo tvoj bančni račun?!? |
[citat=--petkica--][citat=--Issi--] Jaz se bolj sprašujem, kakšna mama pusti otroka blizu osebi, za katero se je o njegovi nagnjenosti šušljalo že pred tem medijsko izpostavljenem primeru. [/citat]
Nekateri ljudje so tako obsedeni nad raznoraznimi zvezdami, da izgubijo ves razum. Včasih ne vem ali sem jaz malo "on speed" ali pa ljudje, res nočejo videt, v kakšni družbi je bil ves čas. Medtem ko se drugi zvezniki obdajajo z grupiji (Mick Jagger, Prince, Steven Tyler) ali imajo stalne sopotnice (Sting, Bon Jovi), je MJ hodil okrog obdan z otroci. Halo! Pa sem prepričana, da imata tudi Sting in Tyler otroke rada, ampak črto je treba nekje potegnit.
If it walks like duck, quacks like a duck, it is a ![]()
.
Njegovega Neverlanda, če ga bodo spremenili v Californijski "Graceland" ne mislim obiskat, ker mi je do zvezd toliko kot do lanskega snega. Pa še "too creepy" mi je. Si predstavljate, tole je bila njegova spalnica in postelja, na kateri se je igral s fantki! Ouch!
Radajem, sam je v intervjuju z MIchael Bachir-jem povedal, da se je "igral" z otroci na postelji. Nisem napisala nič drugega, kot to. Intervjuja sicer nisem gledala, nisem pa mogla zamuditi poročil na vseh TV postajah, na katerih so kar naprej ponavljali ta del intervjuja in ga analizirali.
Sem pa povedala, da mi do njegove glasbe, razen dveh ali treh komadov na Dangerous albumu ni bilo do poslušanja. Jaz sem bila fanica Madonne in Princa. Zadnja dva albuma očitno nista požela posebnega uspeha, ker se ne spomnim, da bi kakšen komad sploh slišala po radiu.
Vanja
Resničmo, ampak resnično upam, da boste toliko strpnosti pokazale tudi do katetrregakoli običajnega smrtnika, obtoženega (in ne obsojenega) pedofilije. Jo boste res? Ne verjamem.
| RadaJem je napisal/a: |
| ...na kateri se je DOMNEVNO igral s fantki.
Jaz raje ne komentiram vsega tega s pedofilijo, ker si je težko ustvariti legitimno mnenje na podlagi informacij v medijih. Bi pa samo rada opozorila na to, da je Michael Jackson imel vitiligo in da si je DOMNEVNO zato pobelil kožo (če sploh, nekateri viri pišejo, da si jih je zakrival z ličili, čeprav dvomim), ker mu je bilo hudo zaradi madežev na koži. Se spomnite rokavice? Ni bila modni dodatek, ampak je skrivala madeže. Nos mu je bil pa kompleks, ker so se iz njega baje delali norca, pa je šel v skrajnost.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Jugoslovenka