Michael jackson
jancka, ne sprašuj no takih neumnosti![]()
Jančka pomisli takole. Moj možiček in MJ sta enako stara. Če bi moj kakorkoli dobil idejo, da spi s fantki na res veliki postelji, se igra z njimi za zaprtimi vrati, vemo, kje bi končal.
Michael je velikokrat v mikrofon in kamero povedal (to sem pa na lastne oči videla in slišala, pa angleško obvladam, da je kaj!) kako je imel samo dve plastični operaciji na obrazu. In jaz sem jaz Mati Tereza in bila rojena včeraj.
Ker so sodni procesi v Ameriki javna zadeva (razen za mladoletnike), so novinarji izvotkali dejstvo, da je fantek iz prvega sodnega procesa več kot natančno opisal "privatni" del MJ-ja. Mogoče po naklučju?
No, zdaj debatirajo, po kolikih dneh žalovanja se spodobi priti na dan z vso umazano kramo, ki je prevladovala v in okoli njegovega življenja še posebej nekje od 1992/1993 ga leta naprej. Mene resnično čudi dejstvo, da so ljudje presenečeni, da je umrl tako mlad! Njegovo življenje je že na vzven izgledalo nezdravo, kaj se je šele dogajalo za kulisami. To vedo samo MJ in tisti okrog njega.
Starši bi morali narediti takšno intervencijo, kot jo je naredil oče Brittney Spears. On je svojo hči vsaj začasno spet spravil s "self distructing" poti. MJ-ju, kot sem že večkrat omenila, ni te roke ponudil nihče.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pasta iz ingverja in česna

Dušeno rdeče zelje