Danes je dan državnosti.
Ali imamo izobešene zastave?
![]()
japaja
Danes je dan državnosti.
Ali imamo izobešene zastave?
![]()
japaja
A nimaš bolj pametnega dela kot smetit na Kulinariki in polnit serverja s provokativnimi temami???!? n-tič ponovljeno, to je KULINARIČNI forum, kjer debatiramo o kulinaričnih temah, vse ostalo pa je vsaj za moje pojme tu nezaželjeno; in kot plačnik si jemljem pravico, da zahtevam tisto, kar sem plačal ![]()
![]()
![]()
![]()
Se strinjam z obema.
Tudi meni gre na živce odpiranje provokativnih tem
, čeprav me vedno znova preseneti, kako kulinaričarke/ji v bistvu v pozitivnem duhu odreagirajo na vse provokacije (ne glede na avtorja).![]()
Če pa že govorimo o zastavah, se pa strinjam z japaja. Premalo poudarjamo našo pripadnost domovini in ponos nanjo. Pri nas prav zato letos po več letih visi zastava, pravzaprav celo obe, SLo in Eu.
Se mi zdi, da se ravno v teh recesijskih časih spet nakazuje pomembnost "držanja skupaj", ne samo zaradi kulturne identitete, ampak tudi čisto preprosto zato, ker živimo skupaj, plačujemo davke v isto malho in pričakujemo pomoč od istih instanc. Zato ne samo da obešam zastavo, ampak tudi (po možnosti), seveda ne izključno) kupujem izdelke slovenskih proizvajalcev, dopustujem doma itd. ![]()
Na proslavi pa žal pojemo o sončecu, ki bo sijalo na zrejlo žito, o punci, ki bo imela rada tistega, ki bo imel hišo na štuka dva itd
Za proslavo dneva državnosti v Trstu ni denarja, medtem pa avstrijske in italijanske firme kupujejo vse, kar se v Slo še kupiti da, in spravljajo dobiček v svoje žepe ...![]()
Nasja
Na naši stolpnici zastava lepo vihra:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Mandljevi piškoti