Prodam rdeč fredov obroč

Rabljen 5x, za starost 3M-4L.

Cena: 12 eur.

Info na Joan@mail386.com

Joan

Khm... kupim :)

tulka

Vanja

Me je tolk firbec matral, da sem morala iti na strička gugla mal pogledat, hehe:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?Article

uh, dojenčki-ribice

lp

cervus
Vanja, pr vas je zihr kakšna podobna pogruntavščina. Mimogrede, obroč je prodan. Joan

Ej, elaphus,

jaz tudi nisem vedel kaj je, sem mislil vprašat, pa si mislim, me bodo imeli za neumnega, češ tega ne ve ( pa je ena stara resnica: kdor veliko vpraše se sem ter tja komu zdi neumen, kdor nikoli ne vporaša ostane neumen za zmeraj ): hvala za pojasnilo.

Pa še to: ko so moji otroci bili majhni smo po zimi redno hodili v Laško na kopanje. Otroke nismo nič posebej učili plavat, pri obeh se je enostavno zgodilo: bom poskusil(a) brez obroča ( sin ), rokavčkov ( hčerka ), so dali dol in začeli plavat in se naprej kopali brez " plavalnih pripomočkov ".

ežoj
ežoj je napisal/a:

Ej, elaphus,

jaz tudi nisem vedel kaj je, sem mislil vprašat, pa si mislim, me bodo imeli za neumnega, češ tega ne ve ( pa je ena stara resnica: kdor veliko vpraše se sem ter tja komu zdi neumen, kdor nikoli ne vporaša ostane neumen za zmeraj ): hvala za pojasnilo.

Pa še to: ko so moji otroci bili majhni smo po zimi redno hodili v Laško na kopanje. Otroke nismo nič posebej učili plavat, pri obeh se je enostavno zgodilo: bom poskusil(a) brez obroča ( sin ), rokavčkov ( hčerka ), so dali dol in začeli plavat in se naprej kopali brez " plavalnih pripomočkov ".

ežoj
Čeprav sem ženska in imam sina nisem vedela da se temu tako reče.. petardica
Joan - kaj pa izkušnja - se obnese? Zdaj, ko si prodala, lahko poveš po pravici . Namreč letos se odpravljamo na morje ravno takrat, ko bo naš najbolj sveži pridelek dopolnil 3m. Zdaj, če bo prehladno, ga itak ne mislim namakat v morje, če bo imela voda temperaturo kot se šika, pa morda.... Irena
Ne vem kakšne so izkušnje, vem pa da sem takoj vedela za kak obroč se gre, ker sem bila zadnjič v Pikapolonici in so mamice mrzlično iskale ta obroč in na koncu žalostno ugotovile, da so ga zopet razprodali...očitno je hit:) patty
Se obnese, definitivno, pri nas imamo še za večjo mularijo, ta je oranžne barve. @ežoj, to paše v obdobje, ko otroci še ne znajo reči, da bi probali in so za navadne šlaufe in ostalo napihljivo navlako še premajhni. Loni Makaroni
Se ena,ki prodaja, ce slucajno katera potrebuje. Rdecega. LeINA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti