neznan uporabnik
15. jun 2009 13:34
Drugim se pa zastavlja vprašanje: le od kod toliko soli? Se pa definitivno strinjam, Vendelino jr. za predsednico! Potem bo vse tako kot bi že zdavnaj moralo biti! japajaneznan uporabnik
15. jun 2009 13:34
Drugim se pa zastavlja vprašanje: le od kod toliko soli? Se pa definitivno strinjam, Vendelino jr. za predsednico! Potem bo vse tako kot bi že zdavnaj moralo biti! japaja
15. jun 2009 13:48
japaja, sol je povsod okoli nas, samo pobrat jo je treba znat in uporabit. Mamamia mamamianeznan uporabnik
15. jun 2009 14:46
Soli na nezaceljenih ranah.. japaja
15. jun 2009 15:03
Tudi, seveda, spada k vsakdanu, ampak kaj bi se s tem ukvarjali? Mamamia mamamia
15. jun 2009 21:01
anitram1, meni je popolis samo poslabšal zadevo, pa imamo domačega, naš deda je čebelar in tako ga sam izdeluje.Za rane, za rahlo vneje grla meni tudi pomaga, ne pa pri močno nadraženem, ko je že vse močno ognojeno in mi brazgotinice na mandljih že krvavijo. Hladen čaj in sladoled pa ja. Tako kot pri drugih oteklinah ,( skoraj po logiki) tudi ne dajemo toplih obkladkov ampak mrzle.Pa lep dan ČrnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Domača vroča čokolada s smetano