Kako računati kalorije
Če bi rada bolj udobno preštevala kalorije, si kupi tehtnico, ki kaže tudi kalorije, OH, beljakovine, maščobe itd. Saj niso drage, tam od 15 evrov naprej.
Ko se boš naveličala šteti kalorije, jo boš imela pa za čisto praktične kuhinjske zadeve.
nola| Visage je napisal/a: |
| ali vi seštevate kalorije pri obrokih? |
| Visage je napisal/a: |
| Kako je sploh mogoče izračunati koliko kalorij ima kakšen obrok? |
zdravo.....zanima e koliko kalorij ia jabolka,kivi,hrenovke in kokošja pašteta ter pomarančni sok ??? rada bi se zredila daj 3 kilograme...(premalo jih imam)
to sem jas
kako se izračunajo kalorije ?
to sem jashttp://www.zdravobitje.si/hranilne-kaloricne-vrednosti-
http://www.dijeta.net/tablice/tablice.htm
Tukaj so podatki, ne razumem pa tvojega vprašanja - kako se izračunajo kalorije? . Katere? Pač, stehtaš živilo, ki ga nameravaš pojesti, in potem glede na tabelo (v kateri so vrednosti kcal ali J podane na 100g živila) izračunaš, koliko si pojedla - oz. koliko energije si vnesla v telo. Pa pazi - nekatere tabele imajo energetsko vrednost živil v Joulih, druge v kalorijah - 1 kalorija je približno 4,2 Joula. In posledično - 1Joul je 0,24 kalorije.
lp
cervusBom vprašala tako, kot vpraša Twitter, kadar kakšen uporabnik pozabi vstopno geslo: Are you human?
Ali je tole zadnje z neartikulliranimi vprašanji kakšen socialni ekserimetn, ko se nekdo z uporabo najstniškega lingota tule zafrkava in lgeda, če bo kje kakšna dobra duša odgovorila na vprašanje, kako se pridobi kile z uživanjem banan in korenčkov....
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčki s paradižnikovo omako

Jernejeva sadna torta s smetano