Zaklenjena tema
| cellnet je napisal/a: |
| drugače gremo lahko spet tja: http://www.youtube.com/watch?v=PaTNmjFVP5M cellnet |
Vsi tisti, ki so jih ali jih pravkar ali pa jih še bodo odpuščali in bodo ostali brez zaslužka, verjetno ne bi imeli nič proti, če bi šli spet tja.
In ne razumem, zakaj se je dvignil tak oblak ogorčenja, če je bila tema zaklenjena. Res si ne predstavljam, da bi se dalo na dolgo in široko diskutirati o šali, zapisani v angleščini.
Edino, če ni hotel cellnet, glede na naslov teme, odpreti kratkega, brzinskega tečaja angleščine.
Lp
cervusJaz sem si pravico do prostega govora itn. vedno predstavljala kot načelno pravico, tako da te država ne preganja, če kaj protestiraš proti vladi.
Glede na to, da je KulSlo privat "entity", lahko lastnik in njegovi pooblaščeni določijo "pravila iger". Če nam ni všeč, pač lahko gremo kam drugam.
Podobno: Ko je imel moj mali angel kakih 7, 8 let in je enkrat prišel na dan z idejo, da živi v svobodni državi in da lahko reče in dela kar hoče, sem mu dala vedeti, da naša hiša nima nič skupnega s svobodno državo. Pa je imel vseeno več svobode kot njegovi prijatelji.
| Nasja je napisal/a: |
Se mi zdi, da smo pluski čisto zadovoljni ... Se strinjam, da kdaj kak poseg moderatorke ni res nujno potreben, ampak na odločitev moderatorja pač ni ugovorov. Če bo prestroga, jo sme odsloviti in opozoriti le lastnik strani. Dosti bolj kot posegi moderatorke me moti stalno nerganje enih in istih... Kaj ko bi za spremembo vzeli forum kot vajo v strpnosti in sobivanju in pač preskočili tiste teme, tiste odgovore i tiste ljudi, ki vam niso všeč? Nasja |
Se strinjam z Nasjo, zdi se mi, da nekateri prav iščete mesoglasja in konflikte.
Marjana| cellnet je napisal/a: |
| drugače gremo lahko spet tja: http://www.youtube.com/watch?v=PaTNmjFVP5M cellnet |
Sem ti hotel že kaj napisat v zagovor, pol na koncu napišeš tisto zgoraj, kar je že elaphus komentirala. Cel planet gre v maloro, kapitalizem pelje planet v totalni prepad in ti zastireš še traček svetlobe. Prav ti je, da so temo zaklenili, če tako misliš, bi bilo treba še tebe ( pa svoboda misli gor/dol ) ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Suši z zelenjavnimi polpeti

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način