Naši poslušalci čestitajo in pozdravljajo
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Po mojem občutku, draga japaja, pa daj no, nehaj tako neslano cepidlačiti...Daj, naredi si kak pozitivne smoter tule, ne se ves čas eksplicitno in implicitno referirati na moje pisarije, to je obupno dolgočasno.Vendelina jr. |
Če ti kaj ne paše, se lahko držiš tukaj večkrat napisanega pravila- kar ti ni všeč, ne beri. Ti pa, namesto da bi tebi neugodne poste enostavno ignorirala, tako rada svetuješ drugim, česa naj ne pišejo, četudi te nihče ne vpraša za nasvet (potem te pa še ubogati nočejo!) No ja, izbira je itak tvoja; neslano cepidlačenje ter eksplicitno in implicitno referiranje na neke pisarije pa je menda dovoljeno, dokler ne preide v žaljenje.
Urška ga je staknila nazadnje, ki bil ji je kos (oz. da se mu je sploh ljubilo ukvarjati se z njeno naturo)...in postala slavna. Tudi v navidez negativnih stvareh se včasih da najti pozitiven smoter, če se le dovolj potrudiš.
LP, V.
![]()
![]()
Prosim, vrnite se na temo, sicer bom temo zaklenila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Moje štručke

Hačapuri - gruzijski kruh