Naši poslušalci čestitajo in pozdravljajo
| karlinka je napisal/a: |
| Ja, Kviskoteka je bila in, vsaj zame, ostala pojm dobrega TV kviza in podobnih oddaj. Večina licenčnih zadev se skrije pred njo. Mislim, da smo jo množično gledali tudi Slovenci. Meni ni ušla nobena, če sem le bila doma. karlinka |
| Ja, Kviskoteka je bila in, vsaj zame, ostala pojm dobrega TV kviza in podobnih oddaj. Večina licenčnih zadev se skrije pred njo. Mislim, da smo jo množično gledali tudi Slovenci. Meni ni ušla nobena, če sem le bila doma. karlinka |
Jaz sem bila še OŠ šolarka takrat, pogrnila bi na 90 % (ali več) vprašanj, a vseeno so bili četrtki (no, če me spomin ne vara) rezervirani za Kviskoteko. Meni osebno je bila najbolj všeč 'igra asocijacija', kjer sem tudi jaz kaj ugotovila, pa 'igra detekcija'.
Atina| Vendelina jr. je napisal/a: |
| http://bubasvabe.blog.siol.net/2007/06/21/kviskoteka/Kot imam nekaj sočutja za mlade ljudi tam od letnika 1984 naprej, ki niso imeli v šoli srbohrvaščine, ki se niso šli pionirčkov, ki niso nikoli zadrhteli ne na "ima neka tajna veza" in ne na "košulja plava nek umjesto tebe diše", ki niso gledali dokumentarcev Ivana Hetricha takrat, ko jih je izdelal in ki so premladi, da bi štekali finte Marodićevih nadaljevank in Šijanovih filmov in ki v časih, ko je bila postava Ekatarine Velike še živa, še niso kupovali ne kaset, ne vinilk in ne cedejev .....Vendelina jr. |
Tudi meni je kar malo žal za te generacije oz. njihovo neobvladovanje jezika naših sosedov ... še posebej, ko jih na hrvaški obali poslušam, kako vrstniki, Slovenci in Hravati med sabo govorijo .... angleško. Ne, ni hec, to sem že dostikrat doživela.
Na srečo sem rojena v začetku sedemdesetih in Kviskoteka je bila ena redkih stvari, zaradi katerih so mi doma dovolili ostati pred TV po deveti uri zvečer (med delovnim tednom) - vsak četrtek.
Moja najljubša je bila "Igra detekcije" (BTW - se spomnite, ko so imeli enkrat v studiu našega "dobrega človeka iz Negove, Ivana Krambergerja?).
Oliver Mlakar je pa v tem žanru, vsaj zame, še zmeraj nepresežen.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Schwarzwald kocke

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami