| rimljanka je napisal/a: |
O ne, kar naj originalni Ljubljančani kdaj čez Trojane pokukajo....................... [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |

French toast s sadjem
| rimljanka je napisal/a: |
O ne, kar naj originalni Ljubljančani kdaj čez Trojane pokukajo....................... [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ......................................................................... ......................................................................................... ......................................................................................... Mene drugače ni v SLO med 26. majem in 1. junijem, skratka, če boste takrat to organizirale, bom fizično onemogočena.Vendelina jr. |
Ja, pa tudi Ognjič je ( baje ) v tem času povabljena na enotedenski piknik ( a je to isti piknik?). Verjetno je še kdo, naj organizatorice to upoštevajo.
ežojNajboljše, da grem že kar takoj po Primotren, če me slučajno spet tako luzne kot me je pred Peklom.
Loni MakaroniEnkrat bi morale tudi me, Belokranjke in Dolenjke v akcijo stopit ... da ne bomo skoz na Štajersko hodili :) Sicer, če bo datum ustrezen in okoliščine ugodne, bi se tudi jaz znala prikazati ...
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Pistacijeve rolice