Lipov čaj je zelo zdrav in tudi zelo dober. Mene pa zanima, če ga lahko pijem vsak dan na dolgi rok? Nekateri to odsvetujejo. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala in lep pozdrav.

Veganski narezek z nachosi
Lipov čaj je zelo zdrav in tudi zelo dober. Mene pa zanima, če ga lahko pijem vsak dan na dolgi rok? Nekateri to odsvetujejo. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala in lep pozdrav.
Konec koncewv je tako, da nobenega zelišča ni pametno uporabljati na dolgi rok in brez prekinitve. Torej velja to tudi za lipo.
http://med.over.net/vrtnarjenje/index.php?id=232
Drugače je lipov čaj z medom med meni najbolj všečnimi.
Loni Makaroni.... sploh, če ga piješ v kombinaciji z bezgovim cvetjem. Drugače pa tako, kot je napisala rimljanka !
kobra 1Ker ga pustiš predolgo in pač potečejo kemijske reakcije, ki dajo rdečo barvo. Ampak, verjemi, to se naredi le, če čaj stoji dalj časa kot običajno. pa ima ta iz filtter vrečk sploh kak okus? ga nisem še nikoli pila.
| slovenc je napisal/a: |
| preveč ga ni dobro piti.čaj je zdrav a če ga preveč piješ ti lahko tudi škoduje.včeraj sem pil lipov čaj ob zajtrku in potem sem se začel tresti in vročino sem dobil.hvalambogu ga nisem spil dosti ker mi ni bil dober.par apljic sem samo spil slovenc |
![]()
![]()
Da ni šlo slučajno za čaj z "dodatki" - deci "dodatka" in par kapljic lipovega čaja
.
Druga pa je, če si bil itak tik pred tem, da zboliš in čaj ni imel čisto nobenega vpliva.
Nasplošno pa lipov čaj odsvetujejo ljudem, ki imajo težave s srcem.
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Gnetemo, pečemo in jih že jemo