Imam veliko beljakov v zmrzovalniku pa me zanima, če ima katera kakšen recept za takšno rolado-samo iz beljakov? Morda je v bazi samo nimam pluskota. Hvala že v naprej.
swarovski
Imam veliko beljakov v zmrzovalniku pa me zanima, če ima katera kakšen recept za takšno rolado-samo iz beljakov? Morda je v bazi samo nimam pluskota. Hvala že v naprej.
swarovski
Meni pa sam angel food cake ni dobra, mi je pa všeč potem ko pečen biskvit natrgaš na velike kose in rata dirty cake (s pomočjo čokoladnega pudinga, njami). Res pa gre noter, vsaj v moj recept, 12 beljakov. In je čisto svetle barve, lep kontrast, če preliješ s čokoladno glazuro. Samo, obstaja malo morje boljših sladic od tele, tako da ga zdaj pečem izrecno samo na željo.
Drugače je "moj" recept napisan v tej temi:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2163
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci