Škocjanske jame-kam na kosilo?

kozamurnik

sporočila: 2311

tema odprta - 10. apr 2009 8:20 | ogledi: 7.763 | odgovori: 3

V ponedeljek bi radi obiskali Škocjanske jame.

Tisti,ki ste doma tam blizu ali pa kako drugače poznate kraj in okolico, ali mi lahko svetujejte kako dobro gostilno, restavracijo?

Hvala vnaprej!

kozamurnik

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. apr 2009 9:15

Tule je link na famozne Ilovarjeve ocene gostinskih točk po Sloveniji in soseščini. Imaš iskalce po regiji, po tipu ponudbe itd itd, pa še telefonske številke so zraven, skratka uporabna zadeva. Jaz imam tole na favoritih. http://www.mladina.si/mladina_plus/konzum/ Vendelina jr.

ribica  

član od: 31.10.2002

sporočila: 525

11. apr 2009 16:57

Tam blizu je vas Betanija, kjer imajo zelo dobro (in zelo poceni) turisticno kmetijo. Mi gremo radi k Damijanu v Slope. Dalje se lahko odpeljete v Rodik, kjer sta 2 gostilni - gostilna Race (bolj poceni) in gostilna Mahorcic (nekoliko drazja). Mi hodimo raje k Mahorcicu, kjer smo vedno lepo postrezeni. Na Kozini vam priporocam obisk pivnice Mahnic, na cesti proti mejnemu prehodu Pesek pa boste dobili pivnico Flora. Prav ob mejnem prehodu je gostilna Pri Brigiti, kjer nudijo mesne in ribje jedi. Takoj cez meje pa je pizzeria Karis, kjer vam bo Marko rad postregel z dobrimi picami. Ker so vsi ti lokali zelo blizu italijanske meje in ker imajo Italijani navado, da se velikonocni ponedeljek prezivi izven doma, vam svetujem, da se prej telefonsko najavite, sicer boste tezko nasli prosto mizo. Zelim vam prijeten obisk Skocjanskih jam! ribica

kozamurnik

sporočila: 2311

11. apr 2009 17:27

Le kaj bi brez Kulinarike, hvala obema! kozamurnik

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti