Hm, iz pekača iz pečice pride torta cca A3 formata. Zdaj pa računaj, iz polovice, torej A4 dobiš 10 ne preveč velikih kosov, torej skupaj 20...

Brownie z marelicami
Hm, iz pekača iz pečice pride torta cca A3 formata. Zdaj pa računaj, iz polovice, torej A4 dobiš 10 ne preveč velikih kosov, torej skupaj 20...
Evo ta bela krema je smetana in sladkor v prahu ( pena pri račkah). In je stala tako na tičini 6 ur.
Sem nardila zjuraj in do popoldne je blo še vedno vse ok, sploh se ni scedila. Glede okusa, je pa meni to noro dobro.Zadnjikrat sem na torto, oblečeno v tičino dala gor hostijo - nikoli več, ker se sploh ni prijelo, na robovih je štrlelo, da sem morala popravljat...hostija se je prav grdo gubala na površini. Sreča da je bila taka torta, da se ni videlo, samo meni vseeno ni všeč. Nisem pa nič namazala (poskusila sem z vodo, ampak - katastrofa), lahko bi z masleno kremo, ki je pa meni noro dobra :) Torej hostija in tičina zame ne gre.
Je pa takole...
http://www.kulinarika.net/albumslika.asp?hash=GnEL34K1o
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Cvetačna juha s popečenim kruhom