zanima me kako nekateri zdravite angino brez antibiotikov,oz.če obstaja naravno zdravilo zoper tej
bolezni.Hvala za odgovor!
sarin
zanima me kako nekateri zdravite angino brez antibiotikov,oz.če obstaja naravno zdravilo zoper tej
bolezni.Hvala za odgovor!
sarin
Za gnojno angino pa ne vem, če je najbolj primerno in predvsem varno, da se zdravi brez antibiotikov. Odvisno tudi od starosti bolnika, splošnega zdravstvenega stanja in še česa, nikakor se pa z gnojno angino ni za hecat. Torej najprej k zdravniku, potem pa v apoteko - lahko tudi obratno. Mamamia
mamamiaKaj pa vem; mandlje sem imela posejane s pikami, požiranje boleče. Izgleda, da je bil šele začetek. Trajalo je večer in celo noč, drugi dan sem si nabavila angal pastile in po treh je stanje postalo znosno, do drugega dne je prenehalo. Mogoče sem zadela pravi čas.
Tittasarin, ker poznaš diagnozo, si bila pri zdravniku...............on ti je predpisal zdarvila, ti pa zdaj na kulinaričnem forumu iščeš naravna nadomestila: zase, za svojega otroka, za 80 letno prababico, za nosečnico v 8. mesecu, za................. Hudo nenavadno, bi rekla.
Upam, da veš, kaj počneš....
No, od mene ne boš dobila nasveta. Kvečejmu tega, da se drži napotkov zdravnika.
Na tvojem mestu bi šla na posvet k dobremu homeopatu. Škoditi nikakor ne more.
Tudi jaz se v doooooooolgem loku izogibam antibiotikov, če se le da.
Eni tako, drugi drugače.
AnjaBioenergetik tudi zna pomagati. Vsaj nekaterim, našemu tavečjemu sinu zelo pomaga, tamala pa se samo požvižga nanj...
strippyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Špargljeve blazinice