Rentgenski telefon

Sprašujem za vaše mnenje o oglasu v reklami , ki sem jo videla na tv Slovenija.Prikazuje novo različico telefonov , ki prikazuje sliko , kot bi pogledal na rentgensko sliko.Otroci bodo rekli super, ko si bodo

gledali okostje.Mene pa skrbi, koliko je ta IGRAČA zdravju škodljiva...

Vsi vemo , da je cilj vseh proizvajalcev čimveč iztržiti- ni važno če gre to na račun zdravja- še posebej otrok.

TESSA

Joj joj joj, pa ja ne misliš, da je v mobitel vgrajen rentegnski aparat???? Lep pozdrav, Sonja
Katera reklama pa je to?? petardica

Tessa, nič bat, ne gre za rentgen. Če se moj vir ne moti, (tole bom zelo po domače povedala) gre za posnetke in nenakšen senzor, ki začuti, kateri del telesa je pred telefonom, ter predvaja posnetek. Sicer ni moja stvar, se mi zdi pa kupovanje takšnih in podobnih zadevic metanje denarja stran.

tulka
Tessa, glede na ponudnika in reklamo sklepam, da gre za programček, ki ga kupiš za evro ali dva in naložiš na mobilnik. To niso nobeni posebni telefončki. feferon
Meni se zdi tisti softver v osnovni benigen. Bolj me zanima, kakšni bomo čez kakih trideset let, ker bomo takrat videli, kakšni bodo učinki telefonskega sevanja, brezžičnega interneta, garminov ipd....na naše zdravje Vendelina jr.
To je programček kjer imaš naložen rentgenski posnetek roke in glave in samo izbereš kaj bi rad "slikal" z tem in ti on samodejno kaže.

Poleg tega, da se pridružujem zgoraj napisanim mnenjem, dodajam:

Tisti, ki mu bo uspelo stlačiti rentgensko mašino v gizmota, bo po moje dobil Nobelovo nagrado.

Drejček

Videla sem to reklamo; to pomeni, da je neka roka in neka glava že gor, samo tuje kosti mi kaže? Nisem glih verjela, da me lahko že mobič rentgenizira.......

Titta

Še ena finta za lov na naivneže................vseh starosti...............

rimljanka - zasebno mnenje
Meni se zdi tisti softver v osnovni benigen. Bolj me zanima, kakšni bomo čez kakih trideset let, ker bomo takrat videli, kakšni bodo učinki telefonskega sevanja, brezžičnega interneta, garminov ipd....na naše zdravje Vendelina jr. hmm , čez kakšnih trideset let. a veš kakšni bomo jutri. marsikateri od nas ne bo imel sreče,da bi čutil sevanja čez trideset let.pa leta niso pomembna.pa lep pozdrav. hmm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti