Izpit iz upravnega postopka - zup
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Loni jaz sem v prejšni službi morala opraviti izpit za imenovanje v naziv, katerega del je tudi Zup, v zdajšnji službi mi tega niso priznali, pa sem morala Zup še posebej delat. |
Moja prijateljice ga je delala tudi za v novo službo - postala je referentka na tehničnih pregledih. Izgleda, da je precej široko uporaben.
Na linku, ki ga je navedla roža,v se piše. Meni je najbolj všeč ta del:
Strokovni izpit za imenovanje v naziv - V skladu z Zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o javnih uslužbencih (Uradni list RS, št. 65/2008) se strokovni izpit za imenovanje v naziv z dnem 15. 7. 2008 ukine in nadomesti z obveznim usposabljanjem za imenovanje v naziv. Informacije - glej pri seminarjih.
In tako grem jaz junija za tri dni poslušat predavanja brez opravljanja izpita.
Lahko si uradnik, pa ti nit reba opravljati ZUPa, če nimaš opravka z upravnim postopkom. In jaz sem ena takšnih.
Loni Makaronizoja2, potem se vidiva tam. Pa ne kliči hudiča, ker sem že 10 let v isti službi, pa me pošiljajo na raznorazna usposabljanja kot da bi bila še vedno začetnik.
Loni MakaroniSa-sha a potem hodiš na Upravni faks? Kdo ti bo pa predaval? Jerovšek mogoče?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki s čemaževim pestom

Šahovnica