Izpit iz upravnega postopka - zup
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Loni jaz sem v prejšni službi morala opraviti izpit za imenovanje v naziv, katerega del je tudi Zup, v zdajšnji službi mi tega niso priznali, pa sem morala Zup še posebej delat. |
Moja prijateljice ga je delala tudi za v novo službo - postala je referentka na tehničnih pregledih. Izgleda, da je precej široko uporaben.
Na linku, ki ga je navedla roža,v se piše. Meni je najbolj všeč ta del:
Strokovni izpit za imenovanje v naziv - V skladu z Zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o javnih uslužbencih (Uradni list RS, št. 65/2008) se strokovni izpit za imenovanje v naziv z dnem 15. 7. 2008 ukine in nadomesti z obveznim usposabljanjem za imenovanje v naziv. Informacije - glej pri seminarjih.
In tako grem jaz junija za tri dni poslušat predavanja brez opravljanja izpita.
Lahko si uradnik, pa ti nit reba opravljati ZUPa, če nimaš opravka z upravnim postopkom. In jaz sem ena takšnih.
Loni Makaronizoja2, potem se vidiva tam. Pa ne kliči hudiča, ker sem že 10 let v isti službi, pa me pošiljajo na raznorazna usposabljanja kot da bi bila še vedno začetnik.
Loni MakaroniSa-sha a potem hodiš na Upravni faks? Kdo ti bo pa predaval? Jerovšek mogoče?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Izpostavljeno

Jagode niso le za sladice! 🍓 Ste že poskusili jagode s poprom in piščancem? Odkrijte skrivne trike za shranjevanje, spoznajte najtežjo jagodo na svetu in preverite najboljše recepte s portala Kulinarika.net.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | katrin11 |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Suši z zelenjavnimi polpeti

Domači sladoled za vroče poletje