Izpit iz upravnega postopka - zup
Mene pa zanima, kako se oceni (uspešno) opravljen strokovni izpit ZUP (za VII. st. izobrazbe). Samo uspešno oz. neuspešno ali so kje navedeni tudi odstotki? (za izpit "imenovanje v naziv" sem na pdf MJU iz leta 2006 opazila, da se oceni po %, kočna ocena pa je "uspešno" oz. "neuspešno")
Hvala!
LP
vesoljka
Izpit iz ZUPa se na Upravni akademiji v Ljubljani opravlja pisno in ustno. Za pisno opravljanje se dobi nalogo, npr. napisati odločbo, sklep itd., na ustnem izpitu pa se najprej pogovori o pisnem izdelku, nato so še splošna vprašanja iz upravnega postopka. Govori se samo o uspešno opravljenem izpitu oz. neuspešno. Tudi, če je pisna naloga slabše opravljena (nič se ne ocenjuje s procenti!), je še vedno mogoče to nadomestiti z ustnimi odgovori.
Spet o ZUPu. Me zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo več z opravljanjem ZUPa na Academii ali Dobi?
fotografkaV VEDNOST ! V LJ je ta izpit veeeliko dražji kot v MB.
vd007Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Tajski rdeči curry

Biskvit s slivami