Lazanja z bolonjsko omako
| Brihta je napisal/a: |
| Meni pa tole pričkanje deluje, kot ena politično medijska vez Vendy-Rimljanka. In sicer v tem smislu: če se Vendy obesi na eno malenkost in se potem o tej nepomembni stvari vname razprava je to dobro za obe strani : Vendy je zopet v središču pozornosti, "Rimljankina" kulinarika pa je bolj zanimiva in brana. Brihta |
Brihta, Kulinarika je natanko toliko moja kot tvoja. Moja ni povsem nič, če misliš s tem kakršnokoli latništvo in iz njega izvirajoče dobre in slabe plati. In ne podtikaj, ne meni in ne Vendelini. Nobena se ne oglaša zaradi promocije strani. Pa če verjameš ali ne. Če berete kulinariko zaradi takih reči - pa jo dajte. Saj je konec koncev povsem enostavno, da jo tudi ne. Pač ne kliknete, to je vse.
Konec koncev je Kulinarika tu zaradi uporabnikov, ki jo večinoma tudi kreirajo. Saj lahko malo pomislite, kaj in koliko bi izgubili, če bi se, recimo pol ducata tistih, ki se največkrat oglasijo, popolnoma umaknilo.
S tem zaključujem debato tule, ampak, če se mi ne more besed, ki sodijo na ZS, poslati tja, moram pač tudi jaz odgovoriti tukaj.
In še to: upam, da ločite med mojim osebnim in mojim "službenim" pisanjem. Žal se v tem zapisu lahko podpišem le z enim podpisom, velja pa tale zapis za obe moji vlogi, zato bo ostal nepodpisan. Vi si pa predstavljajte, da se podpisujem z obema podpisoma.
Nisem brala vsega, ker me je po nekaj odgovorih minilo ...
Sem hčerka zdomca. Povedala bom naslednja dejstva:
Ne vem sicer, kako bo to potekalo pri vas, dala sem samo nekaj iztočnic za razmislek.
Atina" je dober "paradni konj" - ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--- še vedno bolje to kot iztrošena kobila --- ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Čarobna zelena torta