Regrat
| jagodna pita je napisal/a: |
| koliko časa zdrži regrat in kje,ker sem ga nabrala sigurno za štriri dni? jagodna pita |
Če se listi držijo korenike,potem zavit v papir in polivinil vrečko v predalu za zelenjavo zanesljivo nekja dni. Morda bo kateri od zunanjih listov rumen, ostali pa se bodo malo obelili, dober bo pa še vedno.
Očiščenega in opranega v polivinil vrečko. Potem pa vrečko napihnit in tredno zavezat. Tako zdrži dlje časa tudi npr. navadna solata, peteršilj...
| nitta je napisal/a: |
| Pri nas pa jemo regrat takole, na dobro opran regrad samo par jajčk, na olju prepražimo slanino in ko je pečena zalijemo še vedno na ognju, z kisom še malo pokuhamo in toplo prelijemo po regratu. Joj pa kos domačega kruha...njami nitta |
Ta recept sem včeraj preizkusila za večerjo in moram reči, da je čista 5-ka!
Zraven sem dodala samo še malo kuhanega krompirja, na fižol (ki ga ponavadi vedno dodam) pa sem pozabila.
| fresh je napisal/a: |
| Pri nas pa smo z regratovih tednov prešli na dneve divjih špargljev. Poleg tega pa konzumiramo še veliko kopriv, čemaža in divjega pora. Božansko!fresh |
Kaj pa ti je to " divji por " in kje to rasta?
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Galette z zelenjavo