Tortica, tu smo imeli eno silno debato o reklamiranju - v bistvu sem jo sama inicirala in zdaj ne morem pljuvati v lastno skledo - skratka, tehnično s tem, ko mi tule navajamo ene produkte v nulo (in proizvajalca in produkt) v bistvu sesuvamo naše prijatelje, ki so sploh omogočili, da imamo tale portal. Ker tale portal se financira od članarin in pluskota in od oglaševanja. In se bo vprašal oglaševalec, pa zakaj bi jaz tule en Pečjakov forum financiral, če se paralelno omogoča toliko brezplačne reklame? Potem je tu še ena zgodba o davkih in to make a long story shorter, poskušamo to početi čim manj.
Se mi pa zdi tale z reklamniri rebusi čisto okej - ladies malo rebuse rešujemo, to je čisto zabavna aktivnost.
Gigi, imaš v rebusu še besedo čerkropija, poleg tega pa lahko izberaš še med cimetom in guarano....skratka, še en rebus za rešit, potem pa "trčećim korakom" do prve police

Ampak, da se razumemo, to je moj izbor kreme, ne vsiljujem nobeni - dasiravno je tudi cena blazno ugodna.
Ključna beseda v vsej tej zgodbi je "vsak dan". Skratka, tudi manj učinkovit ali pa dražji produkt bo pustil neke sledi, če se to uporablja vsak dan.
Vendelina jr.