zdele bom pekla biskvit iz silikona .a se mora namazat z margarino in kdaj dam ven biskvit?ko je vroč ali hladen?hvala
jagodna pita
zdele bom pekla biskvit iz silikona .a se mora namazat z margarino in kdaj dam ven biskvit?ko je vroč ali hladen?hvala
jagodna pita
Pri prvi uporabi moraš silikonski pekač namazati z maščobo, lahko tudi z oljem. Pri prihodnji peki ga ne bo treba več mazati. Tega nisem naredila, ker nisem vedela in sem imela stalne probleme. Sicer pa sploh ne vem, zakaj sem ga uporabljala. Čeprav nisi tega vprašala, namreč pripominjam (se ne morem zadržati na žalost), da je silikon meni
.
Muffine pečem samo še v silikonu, ne menjam za nobenega drugega. Sem izjemno zadovoljna.
| tulka je napisal/a: |
Muffine pečem samo še v silikonu, ne menjam za nobenega drugega. Sem izjemno zadovoljna. [hrosc-rdec] tulka |
| tulka je napisal/a: |
Muffine pečem samo še v silikonu, ne menjam za nobenega drugega. Sem izjemno zadovoljna. tulka |
Jaz bi kar vse pekače zamenjala za silikonske, kljub temu, da bi bil pogled v "shrambo" pekačev tako plastično barvit, da bi bilo res bljak. Za peko so res super.
Tudi jaz sem s silikoni zelo zadovoljna. Lepo se speče v njih in tudi perejo se lepo in hitro.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Slivove rožice