Peresniki z omako puttanesca
Različno: berem, gledam tv ali pa kvačkam.
Jaz bolj poredko ne spim, ker moram ob 3 vstati in v službo iti.Ko pa sem prosta, pa spim kot top, ker nimam obveznosti.
Sem pa opazila, da ko se vreme spreminja, slabo ali pa sploh ne spim.
KyaraPoznam zelo dobrega mehanika, ki takoj pride zadeve porihtat.
Prejšnji teden je moj tvingec rekel sredi ceste, seveda, da se je naveličal izpušne cevi, sem samo poklicala in čez pol ure sva bila skupaj s cevjo že spet na cesti.
No, jaz sem spala kot ubita dobrih 8 ur, po moje me je že sama misel na današnji obisk pri zobozdravnici v komo spravila. Pa sploh ni bilo hudo in spet imam za eno leto mir.
Loni Makaroni ![]()
| lidka je napisal/a: |
| .............................................................................. ................................................................................................... ................................................................................................... .................................................................... Pa na dolgih prekoceanskih letih pridejo zelo in še kako prav. .................................................................................................. lidka |
E pa *ebiga lidka, ti kot da si na dolgih prekooceanskih letih dvakrat na teden, pa si se naveličala. Toliko redko grem čez ocean, da, če bi mi se spalo, bi obvezno vzel nekaj proti spanju.
ežojTakoj, ko si zlikala, kar si se namenila, se namesti pred isti televizor. Spanec, četudi nemiren zagotovljen.
Najdi program, ki traja do ure, ko se želiš zbuditi, ker te lahko nenadna odtegnitev od zagovednosti ponovno pahne v insomnio.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Špageti karbonara