Kaj pravite na mleko brez laktoze?
Lp
anajana
Kaj pravite na mleko brez laktoze?
Lp
anajana
ja .. zanimiva stvarca ... sicer pa nism presenečena, enkrat je blo treba prit do tega :)
sam še cene nism uspela vidt ... zna bit kar visoka
Pitončicamoram priznati, da si ne predstavljam mleka brez laktoze, razen, če misliš fermentirano mleko, kjer laktoza prevre v mlečno kislino, in CO2 .
robidaBrez problema: sojino, riževo, ovseno......................aja, menda alpsko brez laktoze...................ampak, meni je najboljše mleko, ki je od krav, kravje, z vsem, kar ima v sebi..............
zadnjič so nas prepričevali, kako je EDINI kruh, ki ni neskončno strupen, laktozni, danes nas očitno, da je treba piti brezlaktozno mleko.
ja, aj ga je, če imamo laktozno intoleranco. Sicer je pa čista neumnost in marketinška poteza. Moje mnenje.
Cena je spodobna.
F r i n a
Za tole mleko prvič slišim,bolniki po operaciji želodca navadnega kravjega mleka ne prenašamo.
Ob prvi priliki ga preizkusim,v najslabšem primeru mi bo slabo -poročam!
Pozdrav!
receptorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Hempy polenta