Masaža

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

12. feb 2009 13:45

Jaz pa masaž žal ne maram. Po operaciji hrbtenice sem imela v toplicah odobreno polurno dnevno masažo hrbta in sem trpela ko hudič. Preprosto mi ne paše. Imam svakinjo v Domžalah, ki je izučena (z diplomo) tui-na maserka pa se njenih storitev še nisem poslužila, čeprav ni draga in jo vsi hvalijo. To preprosto ni moj cup of tea pa konec. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

14. mar 2011 15:02

ojla

Kot sem opazila,da je pogovor stekel tudi o masažah,čeprav že dolgo nazaj me vseeno zanima ,če katera ve kje se kupijo kakšna eterična olja proti celulitu.Jaz bi rabila  za masažo stegen,kajti rada bi si sama z nekakšno leseno krtačo ki je namenjena masiranju,masirala noge,zato bi rabila vaš nasvet kaj naj kupim.

lp

-pika

-pika

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

14. mar 2011 21:37

Pika, jaz uporabljam olje iz brezovih vršičkov od Welede proti celulitu.....no ja kak teden mi uspe redno si nanašati in masirati, potem me pa nekoliko mine pa je bolj poredko......koža je bolj gladka, sicer ne vem če zaradi manj celulita, ker mislim, da samo olje brez rednega gibanja in primerne prehrane, pa naj bo še tako oh in sploh čudežno, ne deluje......je pa koža navlažena in bolj elastična, tak fajn občutek je, lepo se vpije da ne namastiš vseh oblačil in lepo diši. Pa še kolikor toliko naravna kozmetika je, da se ravno ne mažem z raznimi naftnimi derivati. Že v vsaki drogeriji dobiš tudi različne masažne krtače. Jaz imam sicer Locittanovo, sem kupila par let nazaj v kompletu z njihovim anticelulitnim (mislim da mandljevim) mlekom, ki je tudi zelo lepo dišal in naredil kožo mehko, koliko je dejansko vplival na celulit sem pa že zgoraj povedala. Drugače, če je že govora o masažah, pa si vsak mesec privoščim delno masažo hrbta, včasih z eteričnimi olji, zdajle v zimskem času mi je blazno prijala hot stone masaža (se mišice še bolj sprostijo pod vplivom toplote, pa še tako lepo te segreje), včasih pa kar klasično.....vse v terapevtske namene, ker se mi zdi, da mi zelo pomaga pri zategnjenih hrbtnih in vratnih mišicah (po poškodbi hrbtenice, dveh operacijah in vseh šraufih, ki jih imam v njej, so bolečine in zategnjenost mišic od vsakodnevnega pilatesa in vaj za hrbtenico, ob rednih masažah praktično izginile in delam čisto vse brez težav). Tam okoli 4x letno si privoščim še refleksno masažo stopal, ker tudi pomaga sproščati energetske blokade v telesu in pripomore k boljšemu počutju (zna pa biti od začetka precej boleča.....menda no, maserka pravi da imam jaz očitno nenormalno visok prag občutljivosti, ker do sedaj me ni nikoli res zabolelo). Ninja24

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

15. mar 2011 13:34

Ninja24 res se ti zahvaljujem za tvojo razlago in bi te samo še prosila,če mi napišeš kje lahko kupim to olje WELEDE,ki si mi ga omenila.Sem prebrala kar nekaj forumov glede tega olja in ga zelo hvalijo,zato bom tudi sama probala.

hlala ti in lep dan želim

-pika

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

15. mar 2011 16:37

Izdelke od Welede prodajajo v DM-ih.

JanisJoplin

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

15. mar 2011 19:14

-pika je napisal/a:

Ninja24 res se ti zahvaljujem za tvojo razlago in bi te samo še prosila,če mi napišeš kje lahko kupim to olje WELEDE,ki si mi ga omenila.Sem prebrala kar nekaj forumov glede tega olja in ga zelo hvalijo,zato bom tudi sama probala.

hlala ti in lep dan želim

-pika
Kot je že spodaj JanisJ napisala, dobiš Weledine izdelke (jaz uporabljam tudi njihov šampon, olje za športno masažo, tušgel in je res super zadeva) v DM-u, v Mullerju, pa tudi v Mercatorjevih marketih sem jih že videla. Ninja24 Sporočilo je spremenil(a) Ninja24 dne 15. 2011 19:14

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

16. mar 2011 13:22

Hvala obema,še danes bom šla pogledat oz.kupit.

 

-pika

kuharica_mica  

član od: 14.3.2011

sporočila: 14

16. mar 2011 14:43

Masaže so mi d'best! Od maserjev priporočam Nino in Martina s Habakuka v Mariboru (ne vem, če sta še tam?) in pa Natalijo Radi, prav tako iz Maribora. V Laškem (Hotel Laško) priporočam malo močnejšo in starejšo blont maserko (ime pozabila), še posebej njeno lomi-lomi masažo. Prav tako priporočam šefico v salonu v termah Rogaška.V Ljubljani priporočam Siam Thai, maserko Mem, najbolj pa njihovega maserja (pozabila ime, ampak je pa edini fant menda). Tajske masaže v Laškem pa ne priporočam, je bila polomija. Mi je pa zelo všeč, da me maser/ka zares zgrabi in pregnete, ne maram mehkužnih masaž. Se pa glede jakosti itak dogovoriš na masaži, tako da nežnih dušic ne rabi biti strah mojih favoritov :) kuharica_mica

passi  

član od: 8.6.2010

sporočila: 20

9. avg 2011 15:49

kuharica_mica je napisal/a:
Masaže so mi d'best!
Od maserjev priporočam Nino in Martina s Habakuka v Mariboru (ne vem, če sta še tam?) in pa Natalijo Radi, prav tako iz Maribora. V Laškem (Hotel Laško) priporočam malo močnejšo in starejšo blont maserko (ime pozabila), še posebej njeno lomi-lomi masaža. Prav tako priporočam šefico v salonu v termah Rogaška.V Ljubljani priporočam Siam Thai, maserko Mem, najbolj pa njihovega maserja (pozabila ime, ampak je pa edini fant menda). Tajske masaže v Laškem pa ne priporočam, je bila polomija.
Mi je pa zelo všeč, da me maser/ka zares zgrabi in pregnete, ne maram mehkužnih masaž. Se pa glede jakosti itak dogovoriš na masaži, tako da nežnih dušic ne rabi biti strah mojih favoritov :)

kuharica_mica

 

Bi lahko prosim posredovala kontakt teh maserjev. Lahko tudi na ZS. Masaža je taka stvar, za katero je veliko bolje, da dobiš kakšno priporočilo, kot pa da se kar odpraviš k enemu, pa se na koncu lahko prav dobro naserješ z izbiro. Pri nas smo se že kar nekajkrat.

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

9. avg 2011 20:40

Izključno na ZS, prosim, že tole naštevanje kuharice Mici je nedopustno.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti