| Vendelina jr. je napisal/a: |
| lidka je napisal/a: | | . Slučajo sem videla, da je imela ženska pred mano ene 5 tračerskih revij, pa ni bila neka smrklja. Potem za mano ena z možem, par stvarmi, pa svežen revij ala Nova, Lady ipd. Samo to, mi je padlo v oko, da so ljudje pripravljeni "zapravljat" za to?
lidka [sonce] |
..........in sem se razpisala o socialno-psihološkem profilu gledalcev resničnostnega šova. Nekako ne bi tega eseja še enkrat pisala, ampak odjemalci trač revij in gledalci resničnostnih šovov so more-or-less ena te ista ekipa.........
Vendelina jr. |
Kot se tudi jaz vedno rada razpišem v temah o resničnostnih šovih, tudi tokrat dodajam, da pa le ne gre tako kategorizirati ljudi. Mogoče si je lažje predstavljati, če rečem, da si nekateri ljudje hranijo dušo z branjem tračev -tako kot si drugi ljudje hranijo dušo z materialnimi zadevami - oblačili, nakitom, kozmetiko...
Naslednjič, ko v trgovini vidite osebo s kupom tračarskih časopisov v rokah, si predstavljajte sebe, ko si greste kupit ene čeveljčke za dušo ali pa eno šminko. Ko vidite kakšno gospo, ki vzdihuje ob gledanju nadaljevanke, si predstavljajte sebe, ko na netu zdihujete ob slikici novega modela manolo blahnik kolekcije ali unega trenčkota z zadnje modne revije... Vsake toliko kdo vpraša: punce, a se hecate?? pa sledi en kup razlaganja, da to je pa vam všeč... Včasih se je treba potruditi in razumeti druge, da lahko pričakuješ, da bojo drugi razumeli tebe.
Sicer tudi jaz že dolgo nisem vzela v roke tračarske revije, ampak a veste o čem so včasih pisali noter? O tem katera je zadela in katera je kiksnila s stilom na EMI, pa kdo je kaj rekel... Čisto normalno je, da vsak kdaj pa kdaj razmišlja rumeno, ane?

Ker je tema Slak moram očitno napisati še kaj na to temo... Redko ga gledam, ker je oddaja že tako na nizkem nivoju. Na živce mi gre njegovo dramatiziranje. Ampak da lahko pade tako nizko, pa nisem vedela. (smajli palec dol)
matilda