Trenja ali kaj s crnkovičem in podobnimi

Prav ta prave so dobili na kup. Same cvetke. BRUUH. Še en prispevek k poneumljanju. angela33
Hej, jaz sem bila 2 dni nazaj v naši lokalni trgovini. Slučajo sem videla, da je imela ženska pred mano ene 5 tračerskih revij, pa ni bila neka smrklja. Potem za mano ena z možem, par stvarmi, pa svežen revij ala Nova, Lady ipd. Samo to, mi je padlo v oko, da so ljudje pripravljeni "zapravljat" za to? Jaz dam raje 5 € za banane recimo in trač kupim, če se peljem kam z vlakom, daljša vožnja ala Dunaj, to je 1-2 na leto. Obvezno en trač, pa par kuharskih revij, ki jih poberem na železniški postaji. Thats it. lidka [sonce]
še ena neljubiteljica trenj. Ampak ker sem zbolela in ker sem film Na planincah že videla, sem se pozabavala ob ogledu. Meni je Crnkovič všeč. Rada berem njegove kolumne v Žurnalu in predvsem v Dnevnikovem objektivu. Všeč mi je njegov cinizem. Njegova izjava, da je Ema dna od dna, je bila včeraj čista terna. Sem se pa nekaj tudi naučila: pri nas je vsaka peta punca pevka oziroma bolj wannabe pevka.
Tračem pri nas rečemo "kuante" in včeraj jih res ni manjkalo. Nisem gledala vsega, a kar sem videla je čisto zadostovalo. Taka oddaja bi morala biti na pustni torek, saj bi človek potem mislil, da je vse skupaj maškarada. Res ne vem, kako se lahko ljudje s "smetane" spustijo čisto na dno v kavno usedlino. Bilo je smešno in žalostno hkrati. Res pa je, da tudi meni ni všeč Uroševo prekinjanje sredi stavka, oziroma vrtanje v človeka, ki je bolj ranljiv. No ja, tudi to je šlo mimo, sicer pa so vsa trenja en sam pokazatelj, kako se kljub neskončnemu besedičenju in dokazovanju, kdo ima bolj prav, čisto nič ne spremeni. daga
lidka je napisal/a:
. Slučajo sem videla, da je imela ženska pred mano ene 5 tračerskih revij, pa ni bila neka smrklja. Potem za mano ena z možem, par stvarmi, pa svežen revij ala Nova, Lady ipd. Samo to, mi je padlo v oko, da so ljudje pripravljeni "zapravljat" za to? lidka [sonce]
Lidka, lady, jaz sem se o rumenosti medijev na tem cenejenm portalu razpisala takrat, ko je tekla tema o resničnostnih šovih - me je nek vrag prijel (jaz stalno mislim, da moram stvar razložiti, to ti ostane, če si iz učiteljske familije....) in sem se razpisala o socialno-psihološkem profilu gledalcev resničnostnega šova. Nekako ne bi tega eseja še enkrat pisala, ampak odjemalci trač revij in gledalci resničnostnih šovov so more-or-less ena te ista ekipa. In bom rekla, okej, naj cveti tisoč cvetov in konec koncev, jaz sem ena socialna liberalka in si mislim, okej, imejte svoje rumene medije in kanale, dokler meni tega NI treba gledati, brati, poslušati, je vse okej. Kar postane problem pa je, da resni mediji postajajo rumenkasti do rumeni. Pa je tudi problem, da recimo oddaje, ki bi morale imeti vsaj en nivo neke kolikor toliko resne do pametne diskusije - da to postaja rumeno. Konkretna oddaja na komercialni televiziji - to je čisti primer, kako se iz ene zadeve, ki je bila v sinopsisu definirana kot pogovorna oddaja o aktualnih temah (in tale definicija ni čisto nič rumena), v praksi postajala rumenkasta vedno bolj in evidentno, kot vidim iz vaših odzivov (no way, da tisto pogledam) je bil včeraj en klimaks v rumeno, kjer so se z rumenim "pod stare dane" obmetavali tudi ljudje, ki jim tega ne bi bilo treba. Ker so svojo kariero naredili v drugih sferah. Vendelina jr.
Neee tinca strca Slaka tako zelo ne mara, da je niti zvezde slo trač scene včeraj niso premamile za likalno desko. Sem raje gledala eno krimi nadaljevanko na trojki in potem pa Na planincah, kjer sva se z možem najbolj zabavala (v pomanjkanju bolj kompleksne štorije) v ugibanju, kje je bil posamezen kader filma v Ljubljani posnet. Vidim, da sem se dobro odločila, ker sem namreč ena od tistih ljudi, ki mi rata nerodno, ko gledam, da se ljudje pred kamero smešijo. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Nisem gledala trenj. Ko sem dan prej slišala o čem bo govora mi je zanimanje padlo na nulo (ker včasih gledam to oddajo) .

gobica1402
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/trenja evamaja
tinca je napisal/a:
potem pa Na planincah, kjer sva se z možem najbolj zabavala (v pomanjkanju bolj kompleksne štorije) v ugibanju, kje je bil posamezen kader filma v Ljubljani posnet.....
kako poznam ta občutek......)))))))))))))))))))))))))) ko si v sekundah, v katerih se na filmu nič ne dogaja in karakterji nimajo nobenega teksta, že ugotovil, katera ulica in katera hišna številka,.......karakterji pa še kar v zamrznjenem kaddru. Vendelina jr.
Če imaš slabo prebavo, ter gledaš in poslušaš te kozlarije, ni nobenega problema več..... tadeja 13

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti