Atina, jaz se tudi ne šminkam pretirano, pa sploh ni noben opazil (zaradi fenomenalne bave las in oči, očitno...
)

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Atina, jaz se tudi ne šminkam pretirano, pa sploh ni noben opazil (zaradi fenomenalne bave las in oči, očitno...
)
| ežoj je napisal/a: |
[ Ma kjere " une moje ", vsepovsod se rinem, pa nobenega uspeha, ne vem kje ga lomim. < ežoj |
Ej, Vendy, ti si pa za hece. Evo, poglej dol, kaj imaš tukaj za pospravljat?

Temu se reče ustvarjalni nered ( jaz pa pridem kot ustvarjalec ).
ežoj
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| .. Samo, če je človek single in je v fazi iskanja partnerja ali pa kvalitetnega sodruga za občasna druženja - tak interier kvalitetne kandidate (velja za oba spola in za spolne usmeritve) odvrne. Vendelina jr. |
Ej, punce,
res je tako, kot je videti na sliki ( ko sem prebral kaj je Vendi napisala, sem le prijel za fotoaparat in poslikal ). Jaz se sicer ne hvalim z ne vem kakšno urejenostjo, drugač imam le boljše, kot je zadnje čase. Renoviral sem ( praktički pozidal na novo ), kuhinjo in kopalnico, sedaj je na vrsti beljenje, pa, ker imam malo prostora, reči le prelagam z enega mesta na drugo.
Vendi, pravzaprav se s tabo delno strinjam v zvezi s tisto knjigo o neredu. Glede iskanja partnerja si totalno zgrešila. Spomnem naj te, da sem bil " srečno " poročen dvajset let, sedaj sem singl enih petnajst let ( bogu hvala, da je prosvetlil mojo ex, da me je nagnala ) in ga ni denarja, zaradi katerega bi si nakopal na glavo kakšno partnerko.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto