Ema 2009

Quartissimo so moji favoriti ;) ostalo pa bog pomagaj..Vsi skupi niso za eno konkretno pesem... Tudi jutrišnji- mogoče le Omar, ostalo pa ni vredno omembe... Navijam za Quartissimo... pa naj zmaga "najboljši" :) sa_ sha Sporočilo je spremenil(a) sa_ sha dne 31. jan 2009 22:02:42
Tudi jaz navijam za Quartissimo. Najbolj kvalitetni so bili, ostali pa ....
jaz za lango in manco!!! _kekec_
Quartissimo so bili tudi meni všeč (predvsem instrumentalni del), celo glasovala sem zanje. Kdo je že tu napisal, da je Nuška Drašček občutno shujšala? Sodeč po nocoj videnem bi se težko strinjala. jedert
meni je bila pa obleka od karmen stavec kar všeč, nekaj posebnega... lovebeyba
Spremljala pesmi, tako mimo grede, ker sta mi šla voditeljski par blazno na živce, posebno ženski del, ki menda misli da je bila nadvse duhovita. Peter ji je pač v vsej njeni bedi moral parirati. Pa tudi Marička v zakolisju ..... opla Sicer pa .... ali so sploh sposobni kakšno prireditev še normalno voditi ........... Veronika
Jaz gledam bolj malo: ampak zakaj sploh sodelujemo? Mijavkanje, prekladanje mikrofona z roke v roko, prestopanje...joj bi pomislila da gre za prebavne motnje , ne pa petje... kozamurnik

Najbolje je res kar vreči zvočnik ali pa kar tv na pločnik!

receptor
Tudi meni se zdi, da Nuška ni shujšala (mogoče par let nazaj malo). Hm, Atina, kaj tisto niso bile "gole noge" pri Stavčevi (res sem isto pomislila, kot ti) in o kakšnih škornjih govori Jade??? Nimam pojma, hehe. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
Meni je bila pa všeč Gloria in pa Ne me Jugat... Pa Čuki mi imajo dobro pesem (gre v uho) ampak to pač ni za na Emo...sicer pa ne vem zakaj se vsako leto tako vleče to povsod,ker je dejstvo,da kdorkoli bo šel tja ne bo naredil nič... Aja zakaj je včeraj pela Alenka Gotar,če je lani zmagala Rebeka? Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti