Lečin curry s kruhovimi cmoki
Jau, joj, sama žlausa, kamorkoli pogledaš. Sem šla popoldan na sestanek, deset minut hoje, evo, v čevljih luža, hlače mokre do kolen in čez...... Mogoče bo čez noč bolje, pa bo taprau sneg, ne ta čobodra....
| kelly je napisal/a: |
| živalim v gozd nesem hrano, pticam dajem zrna, itd. srečno vsem! kelly |
In ker hrane zagotovo ni za vse živali v gozdu, se začne neusmiljen boj za obstanek, močnejše živali se spravijo na šibkejši, ki obležijo vse krvave, z razmesarjenimi grli in razparanimi trebuhi v okrvavljenem snegu, ob njih pa se veselo mastijo s hrano, ki jo je prinesla nesebična kelly, zmagovalci.....![]()
![]()
![]()
lp
cervus![]()
![]()
![]()
Ja no, saj komunalci tudi niso vajeni snega v januarju, a ne?
| kelly je napisal/a: |
| Moja poanta je bila, da ne vem, kako se lahko nekdo veseli snega, če zunaj v snegu ostajajo noč in dan brezdomci, uboge živali, ki zaradi snega ne morejo do hrane in morajo spati v snegu. Ni problem v strpnosti in v tistih kilometrih, ki jih je potrebno prevoziti v snegu. Če nekdo s te plati gleda na sneg, ja potem je pa res otrok, žal sebičen. kelly |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Panakota z belo čokolado in penino