Sama kombiniram tek, spinning in fitnes, vsaj zdaj čez zimo.

Zmagovalni bananin kruh
Sama kombiniram tek, spinning in fitnes, vsaj zdaj čez zimo.
Dobro osebno trenerko dobiš tudi na spletni strani aktivna.si, oseb.trenerka pa je Jasna Zagrajšek.
Sem pa mislila, da sta POP Tv zjali, sem glih v dnevno prišla in slišala kombinacijo Seksa v mestu in Manola Blahnika. Uau, kaki čeveljci. Čeprav bi jaz definitivno končala na urgenci.
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Vanjič, ravnokar sem nehala gledati inavguracijo in me še zdaj zebe ob pomisli na tisti plašček od Michelle (brez gumbov ali kakega drugega zapenjanja), brrr...... Po moje ga ni trenerja, ki bi te pogrel po tistem mrazu.......je po moje lažje reševati svet.... |
V našem mestu so začeli Louboutonove čevlje prodajat pred kar nekaj leti, no letos sem se pa odločila, da jih bom pomerila. Ha, na moje veliko razočaranje, so številke čisto zmešane, prav so mi bili od 39,5 do 40, vse ostale imam pa 38 ali 38,5. Pa sezuvali so se mi in oh is sploh, groza. Bi pa prav lepo izgledali kje na polici kot umetniški izdelek, kipec ali kakorkoli bi mu že rekli. Je pa Manolo prav super, ker dela pete raznlično visoke, tako da jih lahko v resnici nosiš za vsak dan. Če si seveda pripravljen odšteti pretty penny za en par. Še sreča za recesijo, zdaj so mnogi izdelki znižani za 75%...
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Raca z rezanci na azijski način