Jedilniki po montignacu
Oktober, meni se zdi nova M. knjiga od Vale-Novaka skoraj enaka novi M. knjigi od Mladinske knjige. Podobni recepti, enake razlage.... Edina očitna razlika je, da je ta od Vale-Novaka posebej namenjena ženskam in ima poglavja za nosečnice, zaposlene mame, športnice, seniorke, najstnice... vendar niso tako zapletene razlike, da bi moral zaradi tega kupovati knjigo. Sta pa obe simpatični (v primerjavi z Jem, torej hujšam - veliko fotografij, bolj dovršeno oblikovanje...)
Uh, tega pa nisem opazila - čeprav sem vesela spremembe :) Hecno, kako spreminja lastno teorijo.
Z: rženi kruh s skuto
M: jabolko, jogurt
K: dušene bučke, orada na žaru
M: sir
V: hrenovka in jajce na oko
| tulka je napisal/a: |
Uh, tega pa nisem opazila - čeprav sem vesela spremembe :) Hecno, kako spreminja lastno teorijo. |
Se je malo za zamisliti.......
| rimljanka je napisal/a: | ||
Se je malo za zamisliti....... |
Ah no. Pa ne gre za neke bistvene spremembe. Glavna načela ostajajo ista in te njegove teorije delujejo - preverjeno.
Jaz imam obe knjigi. Pa jih še nisem prebrala v celoti. Zaenkrat sem izven Montija, ampak se kmalu vrnem na stare tire ![]()
Bo držalo, načela ostajajo enaka, samo razporeditev obrokov je spremenil. Sadje je tudi bolj podrobno razdelil - katerega je priporočljivo jesti več in katerega manj. Vse skupaj še vedno temelji na GI.
Z: jogurt, ovseni kosmiči
K: pz špageti s pestom iz bazilike; zelena solata
M: skuta z marelicami
V: mešana jajčka z mnogo zelenjave in sirom; črna čokolada
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zvezdice alla Alfredo

Srbski pasulj