Schneekoppe želirna fruktoza - če kaj vem, je v tem izdelku dodano umetno sladilo.

Raca z rezanci na azijski način
Schneekoppe želirna fruktoza - če kaj vem, je v tem izdelku dodano umetno sladilo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sem šla pogledat, kaj piše na mojem želirnem sladkorju s fruktozo (SchneeKoppe):
Sestavine: fruktozni sirup, želirno sredstvo (pektin), sredstvi za okisanje (citronska kislina in kalijev citrat).
Zdaj sem pospravila kuhinjo in grem delat pomarančno marmelado s tem sladkorjem
.
| rimljanka je napisal/a: |
Katarina K, marmelado je najceneje narediti doma....pa še veš, kja je v njej. Brez sladkorja pa ni nobena, to je jasno, tiste, ki so (kot piše) iz 100% sadja, so iz zelo zrelega ali pa jim je dodan zgoščen jabolčni sok. Sicer bi bile zelo kisle. [nagelj] rimljanka - zasebno mnenje |
V Hoferju nimajo fruktoze. Omenila sem, da imajo ovsene kosmiče, običajne (v rumeni 0,5 kg vrečki) in mehke (v svetlo modri vrečki) tudi 0,5 kga. slednje dodajam v testo za kruh, super se pa obnesejo tudi v testu za palačinke.
In še nekaj, Katarina K, zakaj bi pa ravno na slive čakala? marmelado se da skuhati iz vsakega (in mešanic) sadja, pa tudi kakšne zelenjave.
Jasno, katarina k, iz vseh agrumov, posamezno ali mešano......pa jabolčna je tudi krasna. Slivova je pravzaprav na koncu sezone....prej je morje drugega sadja........
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Cheesecake